Hoppá! Japánban eljegyezte az Exatlon sztárját korábbi ellenfele – Videó





Az Exatlon gyönyörű Bajnoka több mint két éve van együtt a Kihívók jóképű sztárjával. A fiatalok éppen Japánban vannak, ott hangzott el az a bizonyos kérdés, amire persze igen volt a válasz.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.11.24.
Módosítva: 2023.11.24.
Exatlon romantikus szerelem eljegyzés

Az Exatlon harmadik évadában ugyan ellenfelek voltak, de miután véget ért a sportreality, egymásba szeretett Halász Vivien és Kővári Viktor. A fiatalok egy darabig ugyan titkolták, hogy összejöttek, de aztán végül egy TikTok-videóban bejelentették követőiknek: egy párt alkotnak. Az elmúlt két évben számtalan szép élményük volt együtt, de a tragédiák sem kerülték el őket. Azonban a mély gyászban sem engedték el egymást, sőt, szerelmük még erősebb lett. 

Kővári Viktor Halász Vivien Exatlon
Az Exatlon sztárjai ellenfelekből szerelmesek lettek Fotó: Instagram

Romantikus lánykérésen mondott igent az Exatlon sztárja

Halász Vivien és Kővári Viktor, amióta összejött, mindenben segíti egymást, sőt közös vállalkozásba is kezdett. Közös barátjukkal, a szintén exatlonos, Wald Ákossal kiegészülve elindították a Balaton-tábort, amely egy sportos nyári tábor gyermekek részére. Hasonlóan mint a dominikai versenyen, ügyességi feladatokra, versenyekre, jókedvre és sok nevetésre számíthatnak a résztvevők. Első közös projektjük hatalmas siker, és úgy érzik, minden, amibe közösen vágnak bele, az működni fog.

Ám úgy látszik, nemcsak üzleti, hanem magánéleti terveik is vannak az exatlonosoknak. A fiatalok éppen Japánban tartózkodnak, ahol Halász Vivien húga történelmet írt Tokióban, ő az első magyar, aki Juniorként nyerni tudott odakint karatéban. Miután közösen megünnepelték a sikert, másnap elmentek a Disney parkba, ahol Kővári Viktor tökéletesnek látta a pillanatot a lánykéréshez: letérdelt szerelme elé és megkérte a kezét, amire igen volt a válasz. 

Azt hiszem, a legjobban ismer, nem is lehetnék boldogabb. Nézzétek el nekem az elején a szokásos szeleburdiskodást, amikor egy Disney parkban vagyok, aztán hirtelen azt sem tudtam, mi történik… teljes meglepetés. Köszönöm Kjupert, hogy felejthetetlenné tetted ezt a napot nekünk. Nagyon szeretlek

– kürtölte világgá boldogságát Vivien az Instagram-oldalán. 





 





Ezeket olvastad már?
Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás