Bódi Guszti leleplezte a titkot: nem az ő érdeme, hogy TikTok-sztárok lettek Margóval





A Bódi család meghódította az egyik legnépszerűbb közösségi oldalt, a TikTokot is. Most felfedték, kinek köszönhető a sikerük.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.21.
bódi guszti siker bódi margó TikTok

2019-ben bombaként robbant be a TikTokra a Bódi család. A zenész família már akkor hatalmas rajongótábort tudhatott a magáénak, azonban az elmúlt négy év alatt ezt jócskán megtöbbszörözték. Jelenleg kétszázezren várják minden nap Bódiék humoros videóit, ám mi úgy sejtjük, hogy ez a szám még bőven növekedni fog! Már csak azért is, mert a tartalmaik átlagos megtekintése bőven milliók felett jár...

Bódi Gusztiékat imádják a TikTokon (Fotó: Markovics Gábor)

Bódi Guszti a tikTok-sikerekről: „Ez az unokáim érdeme”

Guszti elárulta: nagyon örül, hogy annak idején belevágtak a TikTok-csatornájukba, hiszen így ők is haladhatnak a korral. Ebben viszont nagy szerepe volt az unokáknak, akik nap mint nap unszolták őket, hogy regisztráljanak a közösségi oldalra. Szerencsére a nagyszülők hallgattak a gyerekekre, ám mint kiderült, Guszti a mai napig nem tanulta meg használni az oldalt. De, mint említettük, az unokák mindig segítő kezet nyújtanak!

„Bevallom őszintén, nekem a TikTok egy ismeretlen terep, én csak addig jutottam, hogy megnézzem mennyi megtekintés van a videóinkon. Nagyon hálás vagyok a rajongóknak, mert szinte mindegyiket több millióan nézik, szeretik amiket csinálunk, értik a poénjainkat. De valójában ez az unokáim érdeme, ők találják ki a történeteket, ők mondják meg, mit csináljunk Margómmal a kamera előtt. Ők a direktorok” – kezdte a Metropolnak Guszti, aki azt is elárulta, melyik az a videó, ami a szívéhez a legközelebb áll. 

Az egyik kedvenc videóm, amit Gustávo talált ki, 4 millió nézőt vonzott be. Ez az, amelyiken ütik a kocsiablakot, mi pedig adjuk alá a ritmust. Nem gondoltuk volna, hogy ennyire tetszeni fog az embereknek, de ők imádták. És egyébként mi is végig röhögtük a forgatást... Úgyhogy nem állunk meg a TikTokkal, nyomjuk tovább!

– tette hozzá a népszerű zenész, mi pedig mutatjuk a szóban forgó felvételt!

 





 





Ezeket olvastad már?
„Nincs ennél csodálatosabb érzés a világon!” – Radics Gigi érzelmes vallomást tett

„Nincs ennél csodálatosabb érzés a világon!” – Radics Gigi érzelmes vallomást tett

Köldökig érő dekoltázst villantott a nagymellű modell

Köldökig érő dekoltázst villantott a nagymellű modell

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pitt-tel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pitt-tel

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás