„Azt mondták, hogy az előttem álló 24 órában meglátják, hogy mi lesz velem” – halálközeli élményéről mesélt Bódi Guszti





Az énekes kénytelen volt változtatni az életén, de nem bánta meg.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.09.01.
bódi guszti videó életmódváltás

Bódi Guszti amellett, hogy a mulatós zene császára, még sokáig az életé is volt, hedonista életmódjával azonban kénytelen volt felhagyni évekkel ezelőtti infarktusa miatt. Emiatt az egész élete megváltozott, mint kiderült egyik közönségkedvenc dalát is ebben a kritikus 24 órában írta.

Bódi Guszti életmódváltás
Rengeteg változáson ment át az énekes Fotó: Spotlight Media

Soha nem fogja elfelejteni azt az időszakot Bódi Guszti, amikor szívinfarktusa miatt az élete egy hajszálon függött. Az előadónak igazi mérföldkő volt az életében, hogy akkor megjárta a poklok poklát.

Azt mondták, hogy az előttem álló 24 órában meglátják, hogy mi lesz velem. Nem lehetett tudni. Feküdtem az intenzív osztályon Margó pedig a fülembe súgta, hogy „Nem engedlek el!”. El se mozdult mellőlem, így született meg a Hosszú, rögös út című dal, amit ott írtam meg és aminek első sora a történteket idézi fel: „Hosszú rögös ez az út, melyről nincsen visszaút. Fogd a kezemet és ölelj meg én soha el nem engedem!

– mondta a Sláger TV, Drága családom című műsorában Bódi Guszti, aki életmódot váltott infarktusát követően.

Persze, mi is szeretjük a pörköltet, a szénhidrátot, de kell a karbantartás a testnek. Azért, hogy fitt, egészséges maradjon. Minden reggel súlyzózom és a futópadot is használom. Igyekszem odafigyelni az egészségemre, hogy minél tovább élhessek és együtt lehessek a családommal

– tette hozzá az énekes.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás