A követők kiakadtak: Mű az egész! – előtérben a Bódi testvérek barátnői

A feszültség szinte tapintható, miközben ugyanolyan ruhában verseng egymással a három nő.



Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2023.11.23.
Bódi család barátnők fotó

Nagy visszhangot kapott az a néhány Instagram bejegyzés, amit a magukat „Bódi testvéreknek” nevező három fiatal férfi, három dekoratív barátnője posztolt. A képeken bár nem együtt szerepelnek, mégis szinte teljesen ugyanabban a ruhában vannak. Követőik kegyetlenül nekiestek a lányoknak. Most a FaceApp használata háttérbe szorult, és inkább a folyamatos utánzás került előtérbe. Viselkedésüket majmolásnak, páran pedig nevetséges versengésnek tartják. 

„Micsoda fertő bagázs ez!” 

„Volt valami feleség katalógus, és onnan választottak?” 

„Sorozat gyártottak!” 

Varga Rebeka, Vareha Petra és Kővágó Dóra (Fotó: Instagram)

Nemcsak arról van szó, hogy épp hasonló színekben pózolnak az elkészült képeken, de már az is többeknek feltűnt, hogy direkt szembemennek egymással a népszerűség érdekében. Ez talán a Bódi tesók hátterét ismerve nem meglepő, akik motivációs előadásaikkal és könyveikkel lettek ismertek, közvetlen azután, hogy nyugdíjasokat húztak le rengeteg pénzzel. 

Bódi tesók (Fotó: Facebook)

Összekeverik őket a követők 

TikTok-nézőik például kegyetlen őszinteséggel állapították meg, hogy a lányok csupán párjaik buzdítására szerepelnek, és a videós platformon is nagyon hasonló tartalmakat osztanak meg. Emellett egy olyan pletyka is felröppent, hogy egyikőjük azért festette sötétebbre a haját, mert túl sokszor hasonlították a másik Bódi feleséghez. 

Petra tuti azért festette barnára a haját, mert mindenki azt hitte, hogy ő Rebeka

– írta egy kommentelő. 

A testvérek barátnői mindenesetre óriási követőtáborral rendelkeznek a negatív megszólalások ellenére is. Arról nem beszélve, hogy úgy tűnik, gyerekeiket is szoktatják a kamera elé. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás