"Szétszakad a szívem" – a házassági évfordulóján esett ki a Sztárban Sztár leszek! versenyzője





Csonka Mike álmai sajnos hamar szertefoszlottak.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.10.08.
Csonka Mike Sztárban Sztár leszek! Köllő Babett

Álmatlanul forgolódott ágyában szombat éjjel Csonka Mike, a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadának egyik nagy reménysége, aki azóta sem érti, miért kellett búcsúznia az első élő show után. A zenészcsaládba született énekes Sean Kingtstontól adott elő egy medley-t, és bár a közönség tapsviharral jutalmazta a produkciót, a szavazatok értelmében a nézők végül Tasi Dávidot juttatták tovább egyenes ágon Köllő Babett csapatából.
 

Csonka Mike nem gondolta volna, hogy ilyen hamar búcsúzik (Fotó: Vaskó tamás)

Babettnek nehéz döntést kellett hoznia

Köllő Babett rendkívül nehéz perceket élt át élő adásban, ugyanis neki kellett eldöntenie, hogy Mike vagy Szentmártoni Norman az, aki tovább menetelhet. Végül, hosszas vívódás után utóbbi mellett tette le a voksát, így Mike álmai egy másodperc alatt szertefoszlottak.

Sztárban sztár leszek!
Babett nagyon nehéz helyzetbe került (Fotó: Vaskó Tamás)

Szétszakad a szíve

Bár a 38 éves, négygyermekes énekes biztos benne, hogy jó úton jár, érthetetlennek tartja a szombat este történéseit, egész éjszaka csak forgolódott, de hiába a virrasztás, nem találta meg a magyarázatot.

„A kislányomat sajnálom nagyon, mert ott volt a stúdióban, és nagyon rosszul élte meg a történteket. Én egész éjjel agyaltam, megmondom őszintén, hogy nem tartom igazságosnak a történteket. Nem gondolom, hogy gyengébb lett volna a produkcióm a többiekénél, és még rengeteg arcomat meg tudtam volna mutatni. Szétszakad a szívem, Babettel sem beszéltem még azóta. Rengeteg üzenetet kaptam a rajongóktól, és fontos, hogy nem hibáztatok senkit, Babettnak meg kellett hoznia egy döntést, ilyenek a szabályok, és egy ország volt mellettem. Most az a legfőbb célom, hogy találjak egy menedzsert, aki segíti egyengetni az utamat. Tele vagyok tervekkel, de nagyon fáj még, hogy a 2021-es próbálozásom után ismét hamar véget ért számomra ez a kaland. Ráadásul pont a házassági évfordulóm estéjén”

– mondta keserűen Mike, aki nem mellesleg Bangó Margit unokaöccse, és aki persze nagyon drukkol a többieknek, de beletelik majd pár napba, amíg feldolgozza, hogy véget ért számára a Sztárban Sztár leszek!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás