Furcsán néznek gyerekei a TV2 színészére

Simon Kornél a kemény munkában, befektetett energiában hisz, épp ezért akár napi 2-3 órát is gyakorol Dancing with the Stars-beli partnernőjével. A színész néha otthon is táncra perdül, amit gyermekei kétkedéssel fogadnak.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.10.02.
Simon Kornél Szőke Zsuzsanna Dancing with the stars

Már csak két hét és elstartol a Dancing with the Stars negyedik évada. A sztárpárok keze alatt ég a munka – vagyis lábuk alatt kopik a parketta! Túl jó néhány próbán, Simon Kornél szorgalmasan gyakorolva, de lámpalázasan várja az október 14-i első élő adást.

Szorgalmasan gyakorol Simon Kornél és profi táncos párja, Szőke Zsuzsanna (Fotó: TV2)

A Nagy Duettben már megtapasztaltam ezt"

A Metropol arról faggatta a színészt, milyen érzések vannak benne az élő show közeledtével, s hogy bírja szusszal a próbákat?

Jobban bírom, mint gondoltam volna! Azért azt elismerem, hogy van izomlázam! Hasogat itt-ott. A talpam például nagyon fáj a tánccipőtől!" – árulta el derűsen Kornél, akitől nem teljesen idegen, hogy színpadon táncoljon.

Szerepeltem már zenés, táncos színdarabban, gimnáziumban pedig mozgásszínházban gyötörtem a testem" – fogalmazott a színész, aki elismerte: „Korábban viszont ez összesen néhány tánclépést jelentett, s nem is azon volt a fókusz. Most azonban koncentráltan a tánclépések lesznek porondon, ráadásul csak ketten leszünk a színpadon, mindenki a mi mozdulatainkat figyeli. A Nagy Duettben már megtapasztaltam, milyen egy nagykaliberű élő showban szerepelni, de nem tagadom: izgulok! Azt figyeltem meg magamon, hogy a kor előrehaladtával a lámpalázam is nő!"

Kornél és Zsuzsanna a kemény munkában hisz (Fotó: TV2)

Napi 2-3 óra gyakorlás

Kornél a fegyelemben, precizitásban és kitartásban hisz, a tökéletes végeredmény érdekében nagyon sokat próbál profi táncpartnerével, Szőke Zsuzsannával.

Szinte minden nap van próbánk, olyankor 2-3 órát gyakorolunk. Zsuzsi nagyon türelmes tanár, maximálisan tiszteletben tartja a járatlanságom a táncban. Nekem épp erre a megértő hozzáállásra van szükségem” – ismerte el Kornél, aki elárulta, otthon is gyakorol.

Néhány lépést, forgást, kitartott pózt gyakorlok otthon is, bár a gyerekeim ilyenkor furcsán néznek rám

– nevetett az apuka, aki nem aggódik, hogy színes-csillogó kosztümöket kell majd viselnie, úgy érzi, jó kezekben van a műsor jelmeztervezői, Holdampf Linda és Demeter Richárd munkássága alatt:

Linda és Ricsi eddig mindig olyan táncruhát mutatott, amivel ki tudtam egyezni.” 

Az elmúlt években a legkülönbözőbb ruhák voltak már rajtam a színpadon: alázatosan elfogadom a jelmeztervezők javaslatát, na meg tudom: én mindenben jól nézek ki!

 – tette hozzá nevetve, viccesen.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás