RETRO RÁDIÓ

Furcsán néznek gyerekei a TV2 színészére

Simon Kornél a kemény munkában, befektetett energiában hisz, épp ezért akár napi 2-3 órát is gyakorol Dancing with the Stars-beli partnernőjével. A színész néha otthon is táncra perdül, amit gyermekei kétkedéssel fogadnak.Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.10.02.
Simon Kornél Szőke Zsuzsanna Dancing with the stars

Már csak két hét és elstartol a Dancing with the Stars negyedik évada. A sztárpárok keze alatt ég a munka – vagyis lábuk alatt kopik a parketta! Túl jó néhány próbán, Simon Kornél szorgalmasan gyakorolva, de lámpalázasan várja az október 14-i első élő adást.

Szorgalmasan gyakorol Simon Kornél és profi táncos párja, Szőke Zsuzsanna (Fotó: TV2)

A Nagy Duettben már megtapasztaltam ezt"

A Metropol arról faggatta a színészt, milyen érzések vannak benne az élő show közeledtével, s hogy bírja szusszal a próbákat?

Jobban bírom, mint gondoltam volna! Azért azt elismerem, hogy van izomlázam! Hasogat itt-ott. A talpam például nagyon fáj a tánccipőtől!" – árulta el derűsen Kornél, akitől nem teljesen idegen, hogy színpadon táncoljon.

Szerepeltem már zenés, táncos színdarabban, gimnáziumban pedig mozgásszínházban gyötörtem a testem" – fogalmazott a színész, aki elismerte: „Korábban viszont ez összesen néhány tánclépést jelentett, s nem is azon volt a fókusz. Most azonban koncentráltan a tánclépések lesznek porondon, ráadásul csak ketten leszünk a színpadon, mindenki a mi mozdulatainkat figyeli. A Nagy Duettben már megtapasztaltam, milyen egy nagykaliberű élő showban szerepelni, de nem tagadom: izgulok! Azt figyeltem meg magamon, hogy a kor előrehaladtával a lámpalázam is nő!"

Kornél és Zsuzsanna a kemény munkában hisz (Fotó: TV2)

Napi 2-3 óra gyakorlás

Kornél a fegyelemben, precizitásban és kitartásban hisz, a tökéletes végeredmény érdekében nagyon sokat próbál profi táncpartnerével, Szőke Zsuzsannával.

Szinte minden nap van próbánk, olyankor 2-3 órát gyakorolunk. Zsuzsi nagyon türelmes tanár, maximálisan tiszteletben tartja a járatlanságom a táncban. Nekem épp erre a megértő hozzáállásra van szükségem” – ismerte el Kornél, aki elárulta, otthon is gyakorol.

Néhány lépést, forgást, kitartott pózt gyakorlok otthon is, bár a gyerekeim ilyenkor furcsán néznek rám

– nevetett az apuka, aki nem aggódik, hogy színes-csillogó kosztümöket kell majd viselnie, úgy érzi, jó kezekben van a műsor jelmeztervezői, Holdampf Linda és Demeter Richárd munkássága alatt:

Linda és Ricsi eddig mindig olyan táncruhát mutatott, amivel ki tudtam egyezni.” 

Az elmúlt években a legkülönbözőbb ruhák voltak már rajtam a színpadon: alázatosan elfogadom a jelmeztervezők javaslatát, na meg tudom: én mindenben jól nézek ki!

 – tette hozzá nevetve, viccesen.

 

 

Ezeket olvastad már?
Elhunyt az ország egyik kedvenc szinkronszínésznője, már sosem hallhatjuk többé az ikonikus hangját

Elhunyt az ország egyik kedvenc szinkronszínésznője, már sosem hallhatjuk többé az ikonikus hangját

Nem tagadja: odáig van a híres magyar zenész Kiszel Tünde naptárjaiért

Nem tagadja: odáig van a híres magyar zenész Kiszel Tünde naptárjaiért

„Amióta apa vagyok, egy ilyen rajzról álmodtam” – ezt kapta Kulcsár Edinával közös gyermekétől Csuti

„Amióta apa vagyok, egy ilyen rajzról álmodtam” – ezt kapta Kulcsár Edinával közös gyermekétől Csuti

Megválasztották az év emberét, Amerika kedvence lett a győztes

Megválasztották az év emberét, Amerika kedvence lett a győztes

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás