Meglepő vallomás: Simon Kornél elárulta, ki hordja otthon a nadrágot – Videó!

Simon Kornél táncparkettre cseréli a színpadot és a szinkronstúdiót. A Dancing with the Starsban Szőke Zsuzsanna, ötszörös magyar bajnok táncos lesz a párja.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.09.10.
Dancing with the Stars Simon Kornél Szőke Zsuzsanna félelem

Októberben elstartol a Dancing with the Stars negyedik évada a TV2-n. A tíz párosnak addig van egy kis ideje próbálni és összeszokni. Simon Kornél és párja, Szőke Zsuzsanna szimpatizál egymással, ám a szerepek leosztásával lesz egy kis nehézség.

Simon Kornél színész profi táncos párja Szőke Zsuzsanna lesz – Fotó: Szabolcs László / Bors

 

Szorgalom és precizitás a mi fegyverünk” 

Az újdonsült táncpartnereket a párokat leleplező sajtótájékoztatón faggattuk arról, milyen lesz a közös munka, s arról is, mi a legnagyobb félelmük.

Szerintem működik a kémia, jó párt kaptam, örülök, hogy Kornélt osztották mellém ebben az évadban” – fogalmazott a Metropol kérdésére a profi táncos Zsuzsanna. – „Örülök, hogy egy művész táncpartnert kaptam. Én a kemény munkában hiszek, el is kezdtünk már dolgozni, próbálni.”
Szorgalom és precizitás a mi fegyverünk” – erősítette meg színész is.

Rémálmáról vallott Kornél

Kornél a legnagyobb félelméről is vallott:

Eddig színészként az volt a rémálmom, hogy elfelejtem a szöveget. Most meg az lesz, hogy elfelejtem a parketten, hogy most bal vagy jobb lábbal lépjek

– fejtegette nevetve, majd kérdésünkre elárulta, milyen táncos szakkifejezéseket ismer:
Ó, sokat ismerek: Plié, demi plié, grand plié, relevé” – sorolta, mire Zsuzsanna nevetve közbeszólt: „Na ezeket a latin táncokban pont nem alkalmazzuk!”

Ki hordja otthon a nadrágot?

 

Kornél 13 éve Gryllus Dorka párja, két gyermekük született, három éve pedig össze is házasodtak. Nemrég a Palikék világa című műsorban közös interjút adtak, lerítt róluk, hogy tökéletes köztük a harmónia, és még mindig működik a kémia a kapcsolatukban. Dorka áhítattal nézett a férfira, aki a Metropolnak elárulta, otthon egyébként nem ő irányít. 

Ismertek minket, ez teljesen egyértelmű! Aki ismer minket, az pontosan tudja, hogy ki hordja a nadrágot... Dorka!

– fedte fel a titkát nagy nevetések közepette a családapa, akinek e téren a Dancingben majd jobban meg kell erőltetnie magát.

„A vezető szerepbe most majd bele kell jönnöm” – jelentette ki Kornél, aki abban bízik, hogy a mostani szériának  ezúttal férfi győztese lesz.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás