Simon Kornél elárulta: Már megismerkedésük előtt tudta, hogy Gryllus Dorka lesz a felesége





Gryllus Dorka és Simon Kornél a kapcsolatuk kezdetét elevenítette fel. Elárulták azt is, mi az egyik összetartó kapocs 14 éve tartó kapcsolatukban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.26.
Gryllus Dorka Simon Kornél házaspár színész

14 éve tartó kapcsolat után is működik a kémia Gryllus Dorka és Simon Kornél között. A színésznő elmondása szerint még mindig könnyesre tudja nevetni magát férje megnyilvánulásain. Bár kapcsolatuk 14 évvel ezelőtt kezdődött, csak három évvel ezelőtt, 2020-ban házasodtak össze. Fiuk, Soma ekkor kilencéves volt, Dorka pedig várandós volt második fiúval, Áronnal. 48 éves volt, mikor a második gyerkőc megszületett.

A humor fontos eleme a kapcsolatuknak

A házaspár a Palikék világa című műsorban vendégeskedett, ahol láthatóan a színész volt a beszédesebb, el is ismerték, Dorka, szakmája ellenére inkább introvertált típus.

Korci jobban megnyílik nyilvánosan, mint én" – vallott Dorka, aki férje becenevét is leleplezte ezzel. – „Szeretek vele riportot adni, mert akkor biztonságban érzem magam. Arra gondolok, hogy biztos sokat fog beszélni, mond majd vicceseket, és az úgy megnyugtat" – nevette el magát, majd hozzátette, a humor mindig is fontos eleme volt a kapcsolatuknak.
Pont a minap mondtam, hogy ez őrület, hogy még mindig mekkorát tudunk röhögni rajta" – idézte fel a színésznő, majd férje vette át a szót, elárulva: még megismerkedésük előtt eldöntötte, hogy ő ezt a nőt feleségül veszi!

„Ez a nő a feleségem lesz!"

Én már régen eldöntöttem, hogy a Gryllus Dorka a feleségem lesz! Az első találkozásunkkor, amire Dorka nem emlékezhet, hiszen ő nem látott engem, csak én őt. Ez a szegedi „régi hídon” történt. Az akkori férjének, Geszti Péternek egy koncertje lehetett, vagy Dorka játszott a Szabadtéri Játékokon, ezt már nem tudom. De egyszer ahogy caplattunk ott egy haverommal, láttam Péter beetle-jét. Dorka vezetett, szemmel láthatóan nem voltak harmonikus viszonyban abban a pillanatban. 

Néztem hosszan az autó után és jött egy isteni sugallat, nem tudatosan, de ezt fogalmaztam meg, hogy: egyszer ez a nő a feleségem lesz!

 Aztán lapoztunk is. Természetesen, amikor az anyukája felhívott, hogy rendezne egy darabot, amiben Dorka és egy férfi játszana, akkor felsejlett, hogy mi lesz ebből. Hát ez lett" – utalt másfél évtizede tartó szerelmükre, és persze két kisfiukra is. Ezzel kapcsolatban Dorkának ez az élmény jutott eszébe:

Tegnap ott álltam az ággyal szemben, és ott volt három férfi az ágyamban. Kérdeztem a Korcit, mikor lettetek ti hárman, az elején csak egyedül voltál…"

Kapcsolatuk 2009-ben, a Varsói melódia című színdarabbal kezdődött igazán. Most pedig újra együtt játszanak egy kétszereplős darabban, az Üvegfalban, ahol egy bántalmazó kapcsolatot tárnak a közönség elé.





 





Ezeket olvastad már?
Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás