Rémálommá vált a magyar énekesnő szülinapja





49. születésnapját külföldi utazással ünnepelte Judy, aki szerelmével és lányával előbb Párizsba, majd Ciprusra repült. De a kaland nem egészen úgy alakult, ahogy tervezték…



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.10.31.
Kis Judy szülinap szerelem rémálom

Fantasztikus formában van Judy, aki bár az utolsó 4-essel kezdődő születésnapját ünnepelte hétfőn, nem érzi magát annyinak. Énekesnőként persze mindig nagyon odafigyelt a külsejére, egészségesen étkezik és ha esik, ha fúj, heti kétszer lemegy az edzőterembe. De nem csak az életmódja az, aminek köszönheti fiatalos formáját.

Judy
Judy régóta szerette volna megmutatni lányának Disneylandet (Fotó: Judy)

Irány Disneyland!

A Groovehouse 25 éves nagykoncertje előtt még elutazott egy kis feltöltődésre párjával, Krisztiánnal és lányával, Majszival. A tervek szerint összekötötték volna a kellemeset a hasznossal, és Judy születésnapját is egy ciprusi kis bulival szerették volna hármasban megünnepelni.

„Először Párizsba repültünk, mert én már kétszer jártam Disneyland-ben, de Majszi még nem és szerettem volna neki megmutatni” – mesélte lapunknak az énekesnő. „12 éves, ez még éppen az a kor, amikor még élvezi. De persze az én gyermeki énem is előbújt és a lányom kis lelki terrorizálására még a legdurvább játékokra is felültem. De mind nagyon jól szórakoztunk! Két napot töltöttünk Párizsban, persze azért már megnéztük az Eiffel-tornyot is. Onnan repültünk Ciprusra, izgalmas volt, mert semmit nem foglaltunk le előre.

Judy
Judyék kihasználták a ciprusi napsütést (Fotó: Judy)

Elmaradt a szülinapi vacsora

A párizsi reptéren még nem gondolta Judy, hogy ez lesz a legkisebb gond az utazásukban. Merthogy nem sokkal azután, hogy megérkeztek, előbb a szerelme, majd Majszi is lebetegedett.

„Belázasodtak, köhögtek, de azért próbálták magukat összeszedni. Úgy terveztük, hogy a születésnapomat egy finom vacsorával ünnepeljük, de estére én is rosszul lettem, így korán lefeküdtünk aludni. Be van tervezve egy tengeri búvárkodás a Szerelem szigetére, remélem annak nem kell búcsút intenünk. A lényeg, hogy együtt vagyunk, még így is nagy ajándék ez az utazás – nevetett az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy érinti a kora.

Én lélekben örök fiatal vagyok! De tényleg, ez fontos! Engem Majszi és a szerelem, a szerelmem fiatalon tart. A párom mondta is, hogy se testileg, se lelkileg nem látszom 49 évesnek. De én se érzem magam ennyinek, ezért nem visel meg ez a szám. Az a mottóm: Éljünk egészségesen, de legyen azért benne egy kis rock and roll!

 





 





Ezeket olvastad már?
Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás