RETRO RÁDIÓ

„A csapat már nem olyan, mint volt” – Óriási a rivalizálás a Séfek Séfe versenyzői között

Futótűzként terjed a feszültség a Séfek Séfe konyháján. Zupkó Tamás akadt ki társaira, mert úgy érzi, nem tekintenek rá egyenrangú versenyzőként.Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.09.28.
séfek séfe balhé feszültség

Egyre fogynak a Séfek Séfe versenyzői. A mai napot a piros, a kék és a fekete csapat is egységesen három séfjelölttel kezdi meg. Ahogy a műsor a végéhez közeledik, a feszültség is egyre növekszik. Ha sorrendet kellene felállítani, hogy melyik csapat állhatna a dobogó legfelső fokára a viták számát illetően, egészen biztosan Krausz Gáborék foglalnák el az első helyet.

A tegnapi napon az egyéni főzésben Mányi Joci étele bizonyult a leggyengébbnek, így neki kellett távoznia a Séfek Séfe konyhájából. A csapatot meglehetősen megviselte Joci elvesztése, talán ez is közrejátszik abban, hogy ma különösen összefeszülnek a piros csapat versenyzői.

Zupkó Tamás
Tamás úgy érzi, csak konyhai kisegítőnek használják csapattársai (Fotó: tv2)

A minap Ádám Orsi sírta el magát, mert úgy érezte, társai nem engedtek neki elég teret, hogy a napi feladatban kibontakozzon, most viszont Zupkó Tamás érzi ugyanezt, pontosabban abból lesz elege, hogy konyhai kisegítőként, nem pedig egyenrangú versenyzőként kapja a feladatait.

A csapat már nem olyan, mint volt. Érzem Orsin és Janin, hogy ők már távolodnak tőlem."

Mindketten csak kézilányként tekintenek rám. Az az igazság, hogy nem nagyon érdekel, mit gondolnak.

„Én nem fogom hagyni magam, és mindent el fogok követni, hogy bebizonyítsam: jobb vagyok náluk” – panaszolta Tomi, majd hozzátette, minden lépését megfontolt szándékból teszi, mégpedig azért, hogy séfjének megfeleljen.

Nem azért viszem oda Janinak az ételemet, hogy megkóstolja, mert annyira érdekel a véleménye, hanem azért, hogy Frici lássa, mennyire csapatjátékos vagyok – árulta el Zupkó.

Séfek Séfe piros csapat
Orsi és Tamás között egyre nagyobb a feszültség (Fotó: tv2)

A verseny egy pontján Orsit az bőszíti fel, hogy Tomi – legalábbis szerinte – nem azzal foglalkozik, amivel megbízta.

„Azt érzem, hogy Tomi nem feltétlenül bízik meg abban, amit én csinálok. Ennek az okát nem feltétlenül tudom, úgy vagyok vele, okos enged, szamár szenved” – mondta a pirosak egyetlen női versenyzője.

A mai napon sem adják "ingyen" a továbbjutást. A csapatfeladatban a hekk felhasználásával kell egy teljes értékű főételt készíteni Wolf András, Krausz Gábor és Vomberg Frigyes versenyzőinek. De hogy melyik csapat étele bizonyul a legjobbnak? A témához kapcsolódóan természetesen a hekk elkészítésében a leginkább jártasak: a balatoni büfések és vendéglátósok döntenek. Az esti adásban az is kiderül, hogy milyen hatással lesz az újabb feszültség a piros csapat teljesítményére.
 

 

Ezeket olvastad már?
Kőkemény retró kvíz: felismered az összes hírességet, akik Magyarországon jártak?

Kőkemény retró kvíz: felismered az összes hírességet, akik Magyarországon jártak?

Meglepő fordulat: Köllő Babettet az egykori felfedezettje öleli

Meglepő fordulat: Köllő Babettet az egykori felfedezettje öleli

Könnyen elkészítheted otthon a sztárok imádott desszertjeit

Könnyen elkészítheted otthon a sztárok imádott desszertjeit

180 fokos fordulatot vett Aurelio: „Főállású apuka akarok lenni!” - Videó

180 fokos fordulatot vett Aurelio: „Főállású apuka akarok lenni!” - Videó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás