RETRO RÁDIÓ

Kamerák előtt omlott össze a TV2 sztárja

Még csak a múlt héten kezdődött a Séfek Séfe idei évada, de már most egyre nagyobb a feszültség. A pénteki adás után az egyik versenyző annyira kiborult, hogy sírva omlott össze…Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.09.17.
Módosítva: 2023.09.18.
TV2 összeomlás séfek séfe sírás

A Séfek Séfe egy olyan reality főzőműsor, melynek célja megtalálni Magyarország leendő legjobb séfjét. A versenyzők három séf irányítása alatt igyekeznek legjobb formájukat hozni, hiszen mindenkinek ugyanaz a célja: a győzelem! De még a legnagyobb akarat sem elég mindig, Vomberg Frigyes egyik amatőr játékosa a pénteki adás után annyira összeomlott, hogy még az is megfordult a fejében, hogy feladja a versenyt.

Séfek séfe Zupkó Tamás
Adás után összeomlott a TV2 sztárja (Fotó: TV2)

Kamerák előtt omlott össze a Séfek séfe sztárja

Zupkó Tamás úgy indult neki a műsornak, hogy szeretné bebizonyítani: igenis egy amatőr szakács is megnyerheti végre a fődíjat. A debreceni, mindig vidám, nagyszájú, jó kiállású vállalkozónak folyamatosan a pénzcsináláson jár az esze, és szeretne ismert lenni. Debrecenben majdnem mindenki ismeri, nagyon megosztó személyiségnek tartja magát, vagy utálják, vagy nagyon szeretik. A főzésben éppen annyira maximalista, mint az üzletben. Úgy érzi, nem mindenki érti meg. Kezdetben a csajozás miatt főzött, ma már alkotás neki. Krausz Gáborhoz szeretett volna kerülni, de az idők folyamán példaképe lett Vomberg Frigyes. Mégis, amióta bekerült a csapatába, semmi nem úgy jön össze neki, ahogy szeretné, mintha a mestere lenne a mumusa. 

Abban a pillanatban csúcsosodott ki az elmúlt napok feszültsége, ami csak gyűlt-gyűlt bennem” – mesélte lapunknak Zupkó Tamás.

Úgy éreztem, mesterem, Frici rám szállt, mintha csak engem kritizált volna, semmi nem tetszett neki, amit csináltam. Elhunyt édesapámra emlékeztet, aki nemcsak édesapám, de kézilabdaedzőm is volt, ő tudott még így, egy mondatával megsemmisíteni… Az összeomlásomat látva Tücsi a gödörben is belém rúgott, és ez volt az a pont, ami után eltört a mécses. És az bánt a legjobban, hogy vesztesként jutottam tovább. Tudom, hogy Frici azért kiabál velem, mert őt is frusztrálja, hogy tudja, mi van bennem, hogy ennél sokkal jobb vagyok, de valahogy mégsem tudja belőlem kihozni!

Hogy hogyan teljesít Tamás a továbbiakban, kiderül hétköznap esténként a TV2-n!
 

 

Ezeket olvastad már?
Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás