RETRO RÁDIÓ

Nincs nő, nincs sírás: Így csapatta a belvárosban Marics Peti – Fotó

A ValMar duó énekese igazán elit módját választotta a kikapcsolódásnak.Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.08.14.
Kovács Gyopár Marics Peti énekes belváros

Nem túlzás azt állítani, hogy Marics Petire rájárt a rúd mostanában, még akkor is, ha igyekszik mindenhez pozitívan hozzáállni. A vagány énekes március végén szakított kedvesével, Tóth Andival, annak ellenére, hogy sokáig úgy tűnt, nincs ütősebb sztárpár a hazai celebvilágban. Az elválás ráadásul nem volt túl békés, így Maricsnak bőven volt mit feldolgoznia.

Marics Peti
Marics Peti egy kicsit kieresztette a gőzt – Fotó: Adam Bertalan

Alig telt el pár hónap, máris jött a fordulat, Petit ugyanis összeboronálták a szép és fiatal színésznővel, Kovács Gyopárral, aki nem mellesleg igencsak hasonlít Andira. Bár egyikük sem ismerte el, hogy valóban együtt vannak, Gyopár több ValMar-koncerten is feltűnt, ezzel is jelezvén, hogy nincs mese, Peti bizony az övé.

Lábtörés és magánéleti válság

Történetünkben itt elérkeztünk ahhoz a bizonyos június 22-i estéhez, amikor a ValMar a Budapest Parkban adott koncertet. Marics Peti tele volt energiával, ám az első szám közben, egy ugrást követően olyan szerencsétlenül ért földet, hogy eltörte a lábát, kerekesszékben fejezte be a show-t, majd fekvőgipszet kapott. Nos, Kovács Gyopár pont azon a koncerten nem volt jelen, mert épp Horvátországban pihent, később pedig a hivatása Szegedre szólította, így ápolni sem tudta kedvesét, aki jócskán lerövidítette a saját lábadozását, és hamar visszatért a színpadra.

Gyopár azóta az Instagramról is eltűnt, elege lett ugyanis abból, hogy nem a munkássága miatt cikkeznek róla. A rajongók kezdik biztosra venni, hogy ha volt is valami a két művész között, a románcnak mára vége szakadt.

Haverok, buli, limuzin

Marics viszont egyáltalán nem tartozik azok közé, akik sokáig nyaldossák a sebüket, inkább a barátaival ereszti ki a gőzt. Így tett szombat délután is, amikor is limuzinba pattant a barátokkal, hogy vagánykodjon egy kicsit Budapest belvárosában. Hogy hol kötött ki a csapat, az egyelőre talány, az azonban biztos, hogy remekül szórakoztak.

Az énekes a barátaival vette be a várost – Fotó: Instagram

 

 

Ezeket olvastad már?
Selena Gomez párja szokatlan pedikűrt csináltatott - bizarr fotók!

Selena Gomez párja szokatlan pedikűrt csináltatott - bizarr fotók!

Szokatlanul szexire vette a figurát Natalie Portman

Szokatlanul szexire vette a figurát Natalie Portman

Rá sem lehet ismerni Amy Schumerra, komoly betegséget diagnosztizáltak nála

Rá sem lehet ismerni Amy Schumerra, komoly betegséget diagnosztizáltak nála

A TV2 sztárjai a Tisza-partján házasodnak össze

A TV2 sztárjai a Tisza-partján házasodnak össze

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás