Mi történt? Feljelentették Csobot Adélt és Istenes Bencét





Nagy erőkkel vonult ki a hatóság Csobot Adél és Istenes Bence balatoni házához, a sztárpár döbbent arccal engedte be őket. Mint kiderült, bár még be sem költöztek átépítés alatt álló új otthonukba, valakinek máris „szúrták a szemét”…



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.08.15.
Istenes Bence építkezés csobot adél feljelentés

Eddig kétlaki életet élt Istenes Bence és Csobot Adél, gyermekeikkel hol Németországban, hol Magyarországon laktak. A népszerű sztárpár azonban megelégelte az állandó utazgatást, szerettek volna egy mindennel felszerelt családi fészket, ezért itthon vidéki házat kerestek. Pár hónappal ezelőtt hatalmas boldogsággal jelentették be, hogy megtalálták álmaik otthonát a Balaton-felvidéken. Az első látásra szerelem-házat azóta folyamatosan újítják fel, szépítik, mert a tervek szerint még fiaik iskolakezdése előtt be szeretnének költözni. Legújabb videójukban megmutatták követőiknek, hogyan állnak, és az is kiderült: valaki feljelentette őket.

Istenes Bence és Csobot Adél
Még csak építkeznek, máris feljelentették Csobot Adélékat – Fotó: Facebook

Ettől lefagyott a mosoly Csobot Adélék arcáról

Nagyon izgalmas időszakot él Istenes Bence és gyönyörű párja, hónapok óta építgetik, szépítgetik nemrég vásárolt Balaton-felvidéki házukat. Csobot Adél hatalmas elánnal vetette bele magát a nyílászárók, festékek, bútorok válogatásába, alig várja, hogy családjuk végre beköltözzön az álomotthonba. A sztárpár boldogságát azonban nemrég egy feljelentés árnyékolta be.

„Ez nekem egyszerűen nem fér bele a fejembe, hogy ez hogyan történhet meg” – kezdte videójukban Istenes Bence. 

Történnek azért itt dolgok az építkezésen. Valaki feljelentett minket, hogy állítólag kivágtunk egy fát. Úgyhogy kijött a természetvédelmi hatóság… Vagyis először kaptunk egy levelet, hogy nyilatkozzunk arról, miért vágtunk ki egy fát, meg ki adott erre engedélyt, és akkor mi mondtuk, hogy nem vágtunk ki fát… Szóval kivonultak szépen, vagy öten-nyolcan itt voltak. Megnéztek, megvizsgáltak mindent, és pont most kaptuk meg a jegyzőkönyvet, hogy mindent rendben találtak, és tényleg nem vágtunk ki semmilyen fát. Szóval történnek ilyen incidensek azért építkezés közben, és ha tényleg valaki feljelentett minket, akkor nagyon-nagyon köszönjük.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás