„Derüljön ki az igazság!” – Istenes Bence és Csobot Adél együtt jelentették be a végleges döntést – videó





Istenes Bence nem marad tovább Budapesten a családjával. Úgy döntött, összecsomagolják a holmijukat, és elköltöznek.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.03.31.
Módosítva: 2023.03.31.
csobot adél Istenes Bence vidék

Egy ideje találgatnak a rajongók, hogy vajon miden rendben van-e Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolatában, ugyanis már jó ideje nem tettek ki közös képet. Azt persze tudnunk kell, hogy a pár nem szereti a nagyvilág előtt élni a magánéletét: bár mindketten nagyon híresek, ami csak rájuk tartozik, azt meg is tartják maguknak. Így például gyermekeiket sem szokták mutogatni a médiának, mert azt szeretnék, hogy normális gyerekkoruk legyen.

Csobot Adél Istenes bence
Bejelentették: vidékiek lesznek

Csobot Adél és Istenes Bence kép nélküli időszakának tehát nem az az oka, hogy problémák vannak közöttük, hanem egyszerűen az, hogy sok dolguk volt. Legújabb vlogukból pedig az is kiderült, hogy mi foglalta le őket ennyire. Elmondták ugyanis, hogy már hosszú ideje érlelődik bennük a gondolat, hogy el kellene költözniük Budapestről. Nagyon csábítja őket a vidék, és azon gondolkodtak, hogy le kellene költözni. Most pedig meg is hozták a döntést.

 

Nagy lépésre szántuk el magunkat. Már nagyon régóta kacérkodunk ezzel a gondolattal. Konkrétan az elmúlt években, tehát nem hónapokról beszélünk. Ugyanis mi nagyon szeretjük a vidéki létet, a vidéki embereket, a vidéki emberek lelkületét, ezeket az energiákat, amik vidéken vannak

– mondta Istenes Bence. Csobot Adél azt is hozzátette, hogy a gyermekeiknek is jobb lesz, ha a vidék nyugalmában nőhetnek fel, és gondtalanul játszhatnak a szabadban.

Egy ideig egyébként Németországban éltek, most pedig bejelentették: a Balaton-felvidékre fognak költözni, döntésük pedig olyannyira végleges, hogy már meg is vásárolták a házat. 





A videóban exkluzív részleteket is mutattak: megmutatták, hogy hogyan is néz ki az a 30 éves ház, amit megvettek. Elárulták, hogy igencsak fel kell újítani, és tudják, hogy ezzel nagy fába vágták a fejszéjüket, mindazonáltal életük új kalandjaként élik meg, mi pedig mindannyian kíváncsiak vagyunk arra, hogy kreativitásuk által mit tudnak majd kihozni az épületből. Ha minden jól megy, augusztusban már költözhetnek is. 

 





Ezeket olvastad már?
Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás