Sztárok, akik hazaköltöztek Magyarországra

Egy külföldi ország felfedezése mindig izgalmas feladat, főleg, ha nem csupán néhány napról, hanem ott töltött évekről van szó. Van, akinek bejön az élet egy idegen földön, ám akadnak, akik itthon érzik a legjobban magukat.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.08.01.
költözés

Ada és férje, Máté három év után döntöttek úgy, hogy feladják németországi életüket, és inkább ismét Magyarországon próbálnak szerencsét. Nem ők azonban az egyetlenek, akik a hazatelepülés mellett döntöttek.

Polgár Árpád és Tünde

A házaspár az utóbbi években többször kiköltözött Amerikába, ami számukra nem is okoz gondot, mivel saját ingatlannal rendelkeznek a tengerentúlon. Legutóbb Floridában éltek hat hónapot, ahonnan idén áprilisban tértek haza, azonban nem tartják kizártnak, hogy egyszer ismét visszamennek Amerikába.

– Valahogy sokkal többet kéne nekünk, magyaroknak mosolyogni. Nekem ez hiányzik a legjobban, hogy kicsit sok a viszonylag savanyú arc, amivel itthon szembetalálkoztam. Többet kéne mosolyogni, egymást megdicsérni – mondta el a Mokkában Polgár Árpád.

Fotó: Bors

Csobot Adél és Istenes Bence

A sztárpár Istenes Bence karrierje miatt költözött ki Németországba, két kisgyermekük, a hatéves Nátán és a hároméves Ádin számára is természetes volt a kinti élet. 2021-ben azonban Magyarországon kezdtek fészket építeni, a jelenlegi állás szerint pedig a televíziós munkák és egyéb felkérések miatt a pár itthon képzeli el a jövőjét.

Fotó: Bors

Marsi Anikó és Palik László

2009-ben, a kisebbik fiuk, Vince születése után döntöttek úgy, hogy eltűnnek a világ szeme elől, és egészen 2016-ig nem is Magyarországon éltek. A siófoki házuk kongott az ürességtől, és csak 2016-ban, a Tények hírolvasói széke tudta visszacsábítani Marsi Anikót Magyarországra. Ezután egy ideig kétlaki életet éltek, mert a fiúk, Vilmos és Vince külföldön jártak iskolába. Végül mindannyian hazaköltöztek Magyarországra, igaz, a házasságuk már nem bírta ki ezt a változást. 2021-ben bejelentették, hogy válnak, és bár a gyermekeiket azóta is egyetértésben nevelik, már mindketten más oldalán találták meg a boldogságot.

Fotó: Bors

Zalatnay Sarolta lánya, Niki

2020-ban, a koronavírus és egy szakítás miatt döntött úgy az énekesnő lánya, hogy jobb, ha az anyukája mellett van, és nem Angliában. Niki éveken át élt a szigetországban, párkapcsolata alakult ki és úgy tűnt, révbe ért, végül azonban itthon találta meg a számításait. Egy Budapest melletti egészségközpontban dolgozik, édesanyja nagy örömére.

Fotó: Bors

Jaksity Kata és családja

A műsorvezető egykor Jugoszláviában végezte a tanulmányait, éppen ezért a saját gyermekeinek is szerette volna megadni a külföldi tanulás lehetőségét. 2014-ben, lánya, Jázmin születése után döntött úgy, hogy Amerikába költöznek. 2018-ban viszont akkori férjével együtt érezték, hogy ideje hazaköltözniük, ami a gyermekeiket meglehetősen megviselte. Végül azonban minden jól alakult, és Kata a családjával ismét beilleszkedett.

Fotó: DFP

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás