Megszólalt koraszülött unokájáról az Exatlon sztárja: „Senkinek nem kívánom, hogy ezt átélje!”





Egyéves lett az Exatlon sztárjának koraszülött unokája. A kis Olivér hatalmas harcos, az orvosok születése után nem sokat adtak az életéért…



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.08.21.
Exatlon koraszülött unoka

Az Exatlonban családcentrikussága és hatalmas szíve miatt pillanatok alatt megkedvelték a televíziónézők Kása Andrást. A Kihívók sokat síró versenyzője többször bebizonyította, hogy nagy harcos, ezt a tulajdonságát második unokája is örökölte. A kis Olivér koraszülötten, nyaralás közben született és utána számtalan műtéten és megpróbáltatáson ment keresztül.

Kása András
Az első fotó Kása András koraszülött unokájáról (Fotó: Bors)

Egyéves lett Kása András koraszülött unokája

Olivér szerencsére nagyon jól van” – mondta Kása András a Mokkában.  „Korához képest fejlődik, nagyon sokat eszik, életvidám és folyamatosan nevet! Sokat kommunikál, most már próbálja felvenni mindenkivel a kapcsolatot, jelez, ha szeretne valamit és mindig lehet is tudni, mit.”

Folyamatban van még a szív és vesemegfigyelés, emiatt kontrollra járnak vele a lányomék. Szerencsére úgy néz ki eddig minden rendben van vele. Korábban volt retinaleválása, azt megműtötték, de azt is figyelik még, hogy fejlődik, nem lesz-e messzelátó, vagy közellátó, kell-e majd neki szemüveg. Meg járniuk kell gyógytornára, mert ennyi idősen a gyerekek már kúsznak- másznak, van aki már szalad. Ő még ott tart, hogy húzza fel magát, meg-megtartja magát, ügyesen eszik, tartja a cumisüveget, de még nem kúszik. Akkora harc van mögötte, hogy az csoda!

A Kihívók közönség kedvencének nagyon összetartó a családja. Mindenki odavan a napokban első születésnapját ünneplő Olivérért, aki élvezi is a figyelmet. S bár nagyon jól van, sosem felejtik el azokat a napokat, amikor az életeben maradása is kérdéses volt.

A lányomat azzal biztatják az orvosok, hogy nem lesz szükség újabb műtétekre, mert olyan jól fejlődik Olivér és olyan erős szervezete van, hogy úgy néz ki nem kell újabb beavatkozás. Az agyvíz miatt beültetett shöntöt is már csak félévente vizsgálják, de ezt is azért, mert ahogy nő Olika, állítani kell rajta. Ők Ausztriában élnek, így ritkán tudunk találkozni, de nemrég egy hetet kint voltunk nálunk. Együtt jöttünk haza és az első születésnapját itthon, az egész családdal együtt ünnepeltük, nagyon meghatódtam, ahogy néztem őket!” - mesélte el a büszke nagypapa.

Az elmúlt időszakot senkinek nem kívánom! De mindenki összefogott, a két család, ismeretlenek írtak, nagyon sokan imádkoztak érte… Egy nagyon nehéz úton vagyunk túl, de most már megyünk a jó felé!

 





 





Ezeket olvastad már?
Fotókon a legnagyobb sztárok büszke anyukái

Fotókon a legnagyobb sztárok büszke anyukái

Megható anyák napi üzenetet küldött Stana Alexandra - Fotó

Megható anyák napi üzenetet küldött Stana Alexandra - Fotó

Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás