Kanadai luxusétteremben lazít G.w.M volt felesége





Nagy Melanieval nagyot fordult a világ, amióta elvált a rapper férjétől, G.w.M-től. A nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végzett kétgyermekes édesanya a DikH-rádiós műsorvezetés mellett járja a világot és élményeket gyűjt. Most éppen Kanadában van, ahol az egyik barátnőjével egy Michelin-csillagos éttermet látogattak meg.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.08.26.
Nagy Melanie Kanada luxus élmény Michelin csillag

Nagy Melanie teljesen kivirult az elmúlt években. A kétgyermekes édesanya ma már nem bánja, hogy annak idején elhagyta őt a férje, G.w.M az akkor még szintén házasságban élő Kulcsár Edináért, hiszen az élete azóta nagy fordulatot vett. 

A gyönyörű édesanya kivirult az utóbbi időben (Fotó: Markovics Gábor)

Derült égből villámcsapás 

Nagy Melanie egészen addig azt gondolta, hogy jó a házassága a férjével, amíg ki nem derült, hogy G.w.M időközben beleszeretett a volt szépségkirálynőbe, Kulcsár Edinába. Egy közös munka hozta össze Márkot és Edinát, akik nem tudtak és nem is akartak ellenálli a kísértésnek, így felrúgtak maguk körül mindent. Két család élete futott zátonyra egyetlen perc alatt. Melanie, aki egy komoly karriert hagyott hátra a családalapítás miatt, zsákutcában találta magát, ahonnan az első sokk után fogalma sem volt, hogy miképp fog kimászni. A fiatal édesanya végül mégis képes volt megráznia magát és újraépítenie az egész életét, amit ma már, két év elteltével kifejezetten élvez. 

Nagy Melanie
Nem gondolta volna, hogy egyedülálló édesanya lesz (Fotó: Nagy Zoltán) 

A világ tetején 

A fiatal édesanya a gyermeknevelés mellett rádióműsort vezet, illetve saját vállalkozása van, ami a hírek szerint lassan meghozza a belefektetett pénzt és jövedelmezővé válik. Emellett sok időt tölt a barátaival is, az Instagram-oldalának tanúsága szerint most éppen Kanadában van. Pontosabban Torontóban, ahol ellátogatott többek között egy Backstreet Boys koncerte, és a város egyik legexkluzívabb éttermébe, a Canoe nevű étterembe is. Ahol nem akármit lehet kóstolni: a Michelin-csillagos étteremben van például füstölt szarvas szív tatár vadteával és tintahal-tintával készült fésűkagyló raviolo... hogy mást ne is említsünk. Ez aztán az igazi magas élet! 

Nagy Melanie
Melanie végre úgy élvezi az életet, ahogy megérdemli azt (Fotó: hot! magazin)

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás