Jósnő elemezte Tóth Andi jövőjét, megdöbbentő dolgokat látott





Lilla King több szerelmet is lát Andi életében, amik nehéz döntés elé állítják az énekesnőt.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.08.02.
Tóth Andi jósnő szerelem

Akik követik a hazai sztárvilág eseményeit azok jól tudják, hogy elég nehéz éven van túl Tóth Andi, akiről mások mellett kiderült, hogy szakított a szerelmével, Marics Petivel és hogy felhagy az énekléssel. Most az égiek elárulták, mire számíthat a jövőben!

Tóth Andira rátalálhat a szerelem Fotó: Nagy Zoltán

Andi énekléstől való visszavonulásakor sokan azt találgatták, hogy mihez kezd majd az idejével, azonban a fiatal tehetség nem ült sokáig a babérjain, ugyanis amellett, hogy imádott kutyusának szentelte az idejét, de még egy saját ruhamárkával is előrukkolt. Ám egy fiatal gyönyörű nő életében a karrier és a kiskedvenc is csak egy ideig tudja a teljesség érzést biztosítani: lassan megjelennek majd a szerelem utáni vágy jelei. A Hot! magazin éppen ezért egy neves jósnő segítségét kérte, hogy kiderítsék, mit tartogatnak a csillagok Andi szerelmi életében.

Hiányzik neki a szeretet

A híres látnok jósnő, Lilla King szerint Andi egy embert próbáló időszakon van túl. A médium azt is tudja, hogy négy párkapcsolati vonal van az énekesnő bal tenyerében, ebből pedig három szerelem már meg is valósult.

Akik eddig jöttek, azok el is mentek. Három komoly érzelmű kapcsolata már megvolt, de jön egy negyedik: ő lehet az igazi. Pontosabban két eget rengető szerelem vár rá, amelyek közül ő választ majd: az egyik egy idősebb férfi, akivel van esélye a harmóniára, sőt költözést is látok, és segítené a vállalkozásában. De van itt egy fiatalabb is. Nagyon hiányzik neki a szeretet. Sok csalódás érte, de csacsiság bezárkózni az előző ember dolgai, hibái miatt, és nem adni meg az esélyt az újnak

– mondta Lilla King.

A teljes jövendölést a Hot! magazin legfrissebb számában, illetve a borsonline.hu-n olvashatjátok el!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás