Kegyelemdöfés Bochkornak, különvált a hercegi pár útja – ezek a hírek pörögtek a legjobban





Visszapillantó: sok minden történt a múlt héten a külföldi és a hazai sztárvilágban.



Megosztás
Szerző: HAÁM
Létrehozva: 2023.08.28.
Módosítva: 2023.08.28.
Sebestyén Balázs Bochkor Gábor Metropol Heti Top 5

Ezek a Metropol Heti Top 5 legnézettebb történetei a hazai és külföldi sztárvilágból. Ezeket a történeteket nézték meg legtöbben az olvasók az augusztus 21-i héten:

Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor
Sebestyén Balázs odaszúrt vetélytársának, Bochkornak Fotó: Origo

Azért ez kemény: Sebestyén Balázs bevitte a kegyelemdöfést Bochkor Gábornak

Egymás vetélytársa hallgatottságban és népszerűségben hosszú ideje Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor. A két híresség a rivális rádiócsatorna és rivális reggeli ébresztőműsor házigazdája, ráadásul mindketten erősen megosztó személyiségek. Ennek megfelelően, ahogy Balázs feltűnt az éterben, azóta szólogatnak be egymásnak – most éppen Bocsi húzta a rövidebbet.

„Hogyan is tudnám elengedni? Ő a részem” – megszólalt az elhunyt Jászai Mari-díjas színész fia

Rohan az idő: öt éve, hogy az ország egyik legnépszerűbb színésze, Székhelyi József örökre lehunyta a szemét. Fia, Márton a Metropolnak mesélt az érzéseiről.

Különvált a hercegi pár útja, Harry visszatér az Egyesült Királyságba

Harry herceg és Meghan Markle még három évvel ezelőtt döntött úgy, hogy elhagyja Angliát, és a tengerentúlra költözik. A házasfelek viszonya az utóbbi időben nemcsak a királyi családdal, de egymással is megromlott. A herceg egy szomorú évforduló kapcsán döntött úgy, hogy hazalátogat, ám a számára fontos ember nem tart vele.

A magyar énekesnő külseje kiverte a biztosítékot az embereknél

Horányi Juli haja kiakasztotta a színházi világ lelkes követőit. A színházhoz hiteltelennek nevezték az énekesnőt, mert rózsaszín hajjal játszott a nagy sikerű István, a király új változatában.

„Néha hülyeségeket csinálunk”: új szerelméről mesélt Gáspár Virág

Gáspár Virág hamarosan igazán boldoggá teheti édesapját, Győzikét, aki egyenesen rajong Krisztiánért – a fiatalember lassan négy éve jár a showman lányával. Igaz, hogy az utóbbi hónapokban nem volt minden rendben a szerelmesek között, de a fiatal híresség most egyszer és mindenkorra eloszlatta a kapcsolata körül kialakult pletykákat.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás