Azért ez kemény: Sebestyén Balázs bevitte a kegyelemdöfést Bochkor Gábornak





Évek óta megy az adok-kapok Bochkor Gábor és Sebestyén Balázs között.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.25.
Bochkor Gábor Sebestyén Balázs beszólás

Egymás vetélytársai hallgatottságban és népszerűségben hosszú ideje Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor. A két híresség a rivális rádiócsatorna és rivális reggeli ébresztő műsor házigazdái, ráadásul mindketten erősen megosztó személyiségek. Ennek megfelelően ahogy Balázs feltűnt az éterben, azóta szólogatnak be egymásnak, most éppen Bocsi húzta a rövidebbet.

Sebestyén Balázs
Sebestyén Balázs csúnyán beszólt Bochkor Gábornak Fotó: Facebook/Balázsék


Balázsék kora miatt ekézték Bochkor Gábort

Mióta egymás ellen „mennek” a rádióban, azóta tart a két műsorvezető rivalizálása. Mindketten profik, mindkettőnek kimondottan pikírt, megmondó a stílusa, nagyon megosztó személyiségek. Imádják is egymást froclizni, egy időben szinte saját rovatot kapott az adok-kapok a műsorukban, a hallgatók legnagyobb örömére. A Balázsék Hogy vagy Magyar rovatában, a nyár utolsó hetén, a hónap utolsó péntekjén újra téma volt a rivális stáb, akivel egy ideje ráadásul egy épületben van a stúdiójuk. Sebestyén Balázs a rovat miatt hívott egy random magyar telefonszámot, de amíg kicsörgött, Bocsiékról beszélgettek - írja a Ripost.

„Szabin vannak a Retrósok? Mi van velük? Akciós a kompressziós harisnya? Vagy a Lukácsban van ma Bocsi, mert ma van az ingyen nap? Vagy ma van a próba súlyfürdő? Mert akkor megértem…” – viccelődött a három műsorvezető egymásra licitálva.

„Tegnap majdnem karamboloztam egyébként a Bocsival” – vallotta be egyszer csak élő adásban Balázs, majd folytatta. „Szembejött velem Diósdon, beengedtem magam elé, aztán kicsit üldöztem, majdnem belehajszoltam egy balesetbe” – nevetett, majd műsorvezetőtársai rögtön rárepültek a témára, csak úgy röpködtek a Retro sztárjával kapcsolatos csipkelődések és poénok.

„A garázsban? Nem találta a szemüvegét?” – hahotázott Vadon Jani, és innen már nem volt megállás.

Biztos otthon hagyta az olvasószemüvegét, nem tudom, látott-e, én megismertem a matt autóját, szerintem ő nem vett észre. Hogy-hogy még vezet? Van róla orvosi igazolása? Talált egy háziorvost biztos, aki megírta neki a semmire a papírt

– vitte be a kegyelemdöfést Balázs.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás