Hatalmas örömhírt jelentett be Kárpáti Rebeka





Nagyot fordult a világ Kárpáti Rebekával egy év alatt. Szerelmes lett, beindult az üzlete, és most újabb örömhírről számolt be Instagram-oldalán.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.08.23.
Módosítva: 2023.08.23.
Kárpáti Rebeka örömhír bejelentés

Nem is gondolta Kárpáti Rebeka, hogy egy év alatt ennyi változás történik az életében. A gyönyörű modell tavaly év elején szándékosan eltűnt kicsit, visszavett a tempóból, úgy érezte, ez kell ahhoz, hogy újra minden rendben legyen vele, körülötte. De hogy a szándékos visszavonulás csak jót fog hozni az életébe, azt még legmerészebb álmaiban sem gondolta.

Kárpáti Rebeka
Kárpáti Rebeka hatalmas örömhírt jelentett be, új szerepet kapott a színházban – Fotó: Facebook/Játékszín


 

„Most a helyemen vagyok”

Pedig csoda jó dolgokat hozott a modell életébe, hogy kicsit visszalépett. Még egy különleges hangszert, a handpant is bevetette a gyógyulása érdekében. Aztán megérkezett az életébe a szerelem, közben már saját ruhamárkája is létrejött, és végre megnyitotta saját üzletét.

Nagyon jó időszak ez, még ha néha azt sem tudom, mi lesz a következő program – mesélte nevetve lapunknak Kárpáti Rebeka

Rengeteget dolgoztam azon, hogy az üzlet olyan legyen, mint gondoltam, hogy minden tökéletes legyen. Ebben a párom és a családja is sokat segített, fúrt, faragott mindenki, hogy a megnyitóra elkészüljön minden. Azt szerintem az emberek nem is gondolják, hogy mennyi munka van ebben. Én megyek anyagot választani, gombot, cipzárt keresni, venni, szaladgálok egész nap. Mostanában még Erdélybe sem tudok olyan sokat menni a párommal, mert közben még egy fantasztikus dolog történt.

Tavaly mutatkozott be színésznőként Rebeka Szente Vajk Aranylakodalom című darabjában a Játékszínben, most pedig újabb felkérést kapott.

Vajk új darabja a Hölgyválasz, amiben kaptam egy szerepet, és már túl vagyunk az első olvasópróbán. Nem tudom, mennyit árulhatok el, de nagyon izgalmas alakban jelenek majd meg az előadásokon. Nagyon örülök, hogy most is számítanak rám a Játékszínben, főleg úgy, hogy közben mennek még az Aranylakodalom-előadások is. Úgy érzem, minden klappol, most a helyemen vagyok!


 


 


 





 





Ezeket olvastad már?
Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás