RETRO RÁDIÓ

Ezzel a méregdrága hangszerrel gyógyul Kárpáti Rebeka – Videó





Kárpáti Rebeka tavaly kicsit eltűnt, visszavett a tempóból. Úgy érezte, rendet kell tennie a lelkében, a fejében, de most újult erővel tér vissza. A gyönyörű modell lapunknak azt is elárulta, mi segítette ebben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.25.
Kárpáti Rebeka visszavonulás drága hobbi gyógyulás

Kárpáti Rebekának a 2022-es éve a visszavonulásról szólt. Sokkal kevesebb időt töltött közösségi oldalain, igyekezett csak magára koncentrálni. Szándékosan vett vissza a tempóból, az állandó jelenlétből, úgy érezte, ez kell ahhoz, hogy újra rendben legyen. Ez sikerült is neki, a megszokott csilingelő, mosolygós hangján mesélt érzéseiről.

Kárpáti Rebeka
Rebeka tavaly visszavett a tempóból, de most megerősödve tért vissza Fotó: Metropol 

 

Az a helyzet, hogy tényleg nagyon jól vagyok, most minden frankó. Úgy is mondhatnám: csőre vagyok töltve

– kezdte nevetve Kárpáti Rebeka. – Nem tudom ezt másképpen megfogalmazni, leeresztettem, elgyengültem, éreztem, hogy nem vagyok jól. Azt is éreztem, hogy csak úgy jövök helyre, ha visszaveszek a tempóból, hogy nem kell mindenhol ott lennem, nem baj, ha valami elsőre nem úgy sikerül, ahogy szeretném. Sokat pihentem és igyekeztem csak olyan dolgokkal foglalkozni, ami ezt az utat segíti, ami feltölt. És boldogan mondhatom, hogy sikerült, mert most megerősödve térek vissza.


 


 

Méregdrága hangszerrel töltődik

A népszerű modell pár napja megosztott magáról egy videót, ahogy éjfél után egy úgynevezett handpan hangszeren gyakorol. Erről a hangszerről tudni kell, hogy relaxáló, feltöltő, gyógyító hatása van, kinek, mire van szüksége. De amikor rákerestünk az árára, elállt a szavunk. 280 ezertől a másfél millióig lehet beszerezni.

– Ez igaz, a jó handpan 700 ezer forintnál kezdődik – folytatta. – Én évekig szemeztem vele, nézegettem, gondoltam, összegyűjtöm a pénzt egy sajátra. De mi van, ha mégsem válik be, ha nem szeretem? Így egyelőre bérlem egy cégtől, vettem is egy alapozó órát és imádom. Pedig sosem játszottam semmilyen hangszeren, annak ellenére, hogy a zene része az életemnek, körülöttem állandóan szól valamilyen zene. De ez nem olyan, ez egyszerre megnyugtató és léleksimogató, tényleg van gyógyító hatása. Mindenkinek csak ajánlani tudom!





 





Ezeket olvastad már?
Vilmos herceg nagy bejelentést tett, ez Katalin hercegnét is érinti

Vilmos herceg nagy bejelentést tett, ez Katalin hercegnét is érinti

Megdöbbentő, mit talált Wolf Kati a táskájában – Videó

Megdöbbentő, mit talált Wolf Kati a táskájában – Videó

Korda György 85 évesen újra stúdióba vonult

Korda György 85 évesen újra stúdióba vonult

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás