Beatrix hercegnőt felszolgálónak nézték új munkahelyén Amerikában





Viccesen kezelte a királyi család ifjú tagja a szituációt.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.08.18.
Sarah Ferguson Beatrix hercegnő kínos pillanat munkahely

Vicces tapasztalatokon van túl Beatrix hercegnőSarah Ferguson és András herceg közös lánya. A fiatal nő ugyanis Amerikába költözött, hogy ott egy New York-i cégnél kezdjen dolgozni. Első tárgyalásán a cégnél azonban azt hitték, hogy ő szolgálja fel a teát a résztvevőknek, ezért leadták neki a rendelésüket a kollégák. Beatrix hercegnő nem illetődött meg, lement egy tálcával a konyhába, és összerakta a kollégáinak rendelését. Amikor megtudták a munkatársai, hogy kit hittek felszolgálónak, mindenki nagyon meglepődött.

Beatrix hercegnő
Beatrix hercegnő civil munkát vállal Amerikában /Fotó: AFP

Az érdekes a történetben az, hogy miután felvitte a tálcával a rendelést a fiatal hercegnő, akkor a kollégák megjegyezték neki, nagyon izgulnak, hogy egy igazi hercegnő érkezik ma hozzájuk a céghez. Sarah Ferguson a DailyMailnak mesélt a részletekről.

Bement a lányom a terembe, és egyből azt mondták neki, hogy kávét és teát kérnek egy cukorral. Beatrix pedig lement és megcsinálta. Miután visszajött, pont arról szólt a beszélgetés, hogy milyen izgalmas, hogy egy hercegnő fog náluk dolgozni. Amikor elmondta, hogy ő a hercegnő, mindenki meglepődött, de már akkor is csak nevettek a helyzeten

– mondta el az édesanya, aki nagyon büszke rá, hogy a lánya két lábbal áll a földön és saját keresete és egzisztenciálisan biztos élete van a tengerentúlon.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás