Összeomlott a család, éjszaka elhunyt a népszerű színésznő





Családja körében hunyt el. Az utóbbi években demenciával küzdött, de mindent megtett, hogy így is teljes életet élhessen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.02.
Módosítva: 2023.07.02.
Meg Johnson gyász halál színésznő

86 éves korában elhunyt Meg Johnson angol színésznő. Csaknem hat évtizedes karrierje során különféle televíziós szappanoperákban játszott szerepei révén vált ismertté, köztük a Eunice Gee-ben a Coronation Street-ben, Brigid McKenna-ban a Brookside-ban és Pearl Ladderbanksben Emmerdale-ben nyújtott alkotása tette népszerűvé. Családja összetört, színésztársai tiszteletüket fejezték ki művészete előtt – írja a Mirror.
 

Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy Meg Johnson színésznő tegnap este családi körben, békésen elhunyt” – tudtatták szerettei. Csodálatos hölgyként emlékeznek a színésznőre, akinek mindig csillogott a szeme. Az utóbbi években demenciával küzdött, de igyekezte legyőzni a betegségét személyesen és szakmai téren is.  „Nagyon fog hiányozni mindenkinek, aki ismerte.”

Lisa Riley színésznő azt nyilatkozta, Meg tanította meg neki a „fegyelmet, tiszteletet, komédiát és azt, hogyan ne vegyük komolyan az életet”.

„Te vagy a szavak igazi jelentése.  Az energiád tovább él, mert nagyon különleges voltál. Nyugodj békében Meg!” – búcsúzott Samantha Giles. 

A rajongókat is lesújtotta a hír. „Szívszorító! Imádtam őt Emmerdale-ben. Nagyon fog hiányozni. R.I.P Meg” – írta egyikük. „Nagyon sajnálom. Meg nagyszerű színésznő volt. Szeretetet és ölelést küldök minden családtagjának és a barátainak” – kommentálta egy másik rajongó.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás