Megdöbbentő átalakulás: Rá sem lehet ismerni az ismert magyar politikusra – Fotó





Két válás után is hisz az igaz szerelemben.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.07.08.
Schmuck Andor politikus szakáll

Schmuck Andor tavaly télen döntötte el, hogy jó időre elköszön a borotvától, és egészen addig nem válik meg az arcszőrzetétől, amíg két válása után ismét rá nem talál a szerelem.

„Egy barátommal hatalmas fogadást kötöttünk. Megígértem, hogy egészen addig nem vágom le a szakállamat, ameddig nem lesz újra gyűrű az ujjamon” 

kezdte akkor a Borsnak a hősszerelmes politikus, aki sokakat meglepett az új külsejével.

Schmuck Andor sokáig hódított szakállal (Fotó: Schmuck Andor)

„Nem látszik még, hogy milyen erősséggel nő, de őszintén szólva én naponta borotválkozom. Vagyis… borotválkoztam. Most készülődök, és reménykedem, mihamarabb megtalálom az igazit, mert jön a jövő karácsony és furcsa lenne a saját szakállammal eljátszani a Mikulást. Így legalább tudok menni castingra. Láttam, keresnek embert a Harry Potterbe az igazgató szerepébe, de Gyűrűk Ura-szerepet is szívesen elvállalnék. Gandalfnak szerintem tökéletes lennék”

– merengett tavaly télen a Tisztelet Társaságának elnöke, aki nemrég eldöntötte, hogy Tinder Tündérek címmel könyvet ír a furcsán sikerült társkeresős találkozásairól.

„Köztudott, hogy imádom, tisztelem a nőket, és bár jelenleg szingli vagyok, sosem adom fel az esélyt arra, hogy újra eltaláljon Ámor nyila! Ha ez a Tinder segítségével fog megtörténni, ám legyen, állok elébe. Annak ellenére optimista vagyok, hogy voltak regénybe illően félresikerült randevúim, a szebbik nem egészen különös képviselőivel. Nagy szemelvényeket, példákat egyelőre nem szeretnék hozni, az legyen meglepetés, de az biztos, hogy a Tinder Tündérek egy meghökkentően őszinte, vicces és egyben provokatív regény lesz.” 

Nyoma sincs a szakállnak

Schmuck péntek reggelre azzal lepte meg a Metropolt, hogy minden arcszőrzetétől megszabadult! Épp ezért felmerült bennünk a kérdés, vajon ez azt jelenti, hogy végre ismét rátalált a szerelem? Nos, a politikus erre meglehetősen sejtelmes választ adott...

Schmuck Andor teljesen megváltozott (Fotó: Schmuck Andor)

„Nos a szakállnövesztés valóban a szerelemmel volt összefüggésben, ami az életem egyik fő mozgatórugója. Az arcszőrzetem gyakorlatilag egyik napról a másikra lekerült, ám hogy pontosan mi áll a háttérben, az egyelőre rejtély. Szerelem? Talán. Mindenki gondoljon, amit akar” – sejtelmeskedett Andor.





 





Ezeket olvastad már?
Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás