Schmuck Andor kitálal a tragikus Tinder-randijairól





A politikus papírra veti a legextrémebb csajozós élményeit.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.03.30.
Módosítva: 2023.03.31.
Schmuck Andor randi Tinder

Schmuck Andor jelenleg szingli, de pozitív életfelfogásának köszönhetően meg van róla győződve, hogy egy szép napon Ámor nyila újra eltalálja. Addig is meghökkentő dologra készül, egészen pontosan arra, hogy egy leleplező könyvben mesél a félresikerült randijairól, amikből bizony volt egy pár.

Schmuck Andor kitálal a nőügyeiről – Fotó: Facebook

Félni persze nem kell, hiszen a mindig optimista politikus rendkívül tisztelettudó a nőkkel, így természetesen a Tinder Tündérek címet viselő kiadvány is udvarias stílusban fog elkészülni. Andor a Ripostnak elárulta, hogy az elmúlt években viszonylag sok hölggyel találkozott a népszerű társkeresőn keresztül egy jobbra húzást követően, és bizony olyan extrém, sokszor kínos élményekben volt része, hogy már képtelen magában tartani azokat.

 

Még mindig hisz a szerelemben

„Köztudott, hogy imádom, tisztelem a nőket, és bár jelenleg szingli vagyok, sosem adom fel az esélyt arra, hogy újra eltaláljon Ámor nyila! Ha ez a Tinder segítségével fog megtörténni, ám legyen, állok elébe. Annak ellenére optimista vagyok, hogy voltak regénybe illően félresikerült randevúim, a szebbik nem egészen különös képviselőivel. Nagy szemelvényeket, példákat egyelőre nem szeretnék hozni, az legyen meglepetés, de az biztos, hogy a Tinder Tündérek egy meghökkentően őszinte, vicces és egyben provokatív regény lesz” – kezdte a Ripostnak Schmuck, aki korábbi, Bal-eseteim című 2001-ben megjelent könyvét 1 hét alatt írta meg.

„Most azt tervezem, hogy elvonulok a nyugdíjasokkal Egyiptomba, és az ott töltött idő alatt meg is fog születni a könyv. Természetesen egy randipartnerem sem lesz benne név szerint említve, senkinek nem kell aggódnia” – nevetett fel a politikus, aki nemrég két súlyos balesetet is szenvedett. Először egy óriásit esett a bazilikánál, épp ott, ahol annak idején megismerte a második feleségét, Esztert. Olyan szerencsétlenül ért földet, hogy eltört a karja és a kulcscsontja, két és fél órán át operálták. Körülbelül egy hétre rá pedig a lakásához közeli boltban sérült meg, miután egy hölgy ráejtett egy zsugor cukormentes kólát a lábára.

 

Két éve vált el

A sok viszontagság után Schmuck már jobban van, és bár jelenleg szingli, korábban azt vetítette előre, hogy május elsején, azaz a munka ünnepén rátalál a szerelem. 

Ha már szerelem, áprilisban lesz két éve, hogy Andor elvált főiskolás szerelmétől, Esztertől másfél év házasság után. Ajtócsapkodásról szó sem volt, egyszerűen rájöttek, hogy nincs közös jövőjük. A politikus a csalódás ellenére hisz abban, hogy létezik igaz szerelem, az azonban egyáltalán nem biztos, hogy egy Tinder-tündér lehet a megfelelő társa.





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás