„Az unokámmal tudatnám, hogy megszépítette az utolsó éveimet” – Rózsa György üzent a távoli jövőbe





Rózsa György számára a lánya és egy szem unokája a legfontosabbak. A népszerű tévés most nemcsak az utókornak, hanem szeretteinek is üzent a távoli jövőbe.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2023.07.30.
Módosítva: 2023.07.30.
Rózsa György unoka üzenet

Rózsa Györgynek 72 évesen adatott meg, hogy „belekóstoljon” végre a nagypapaszerepbe. Szeptemberben lesz három éve, hogy megszületett Csilla lányának első gyereke, Ádám. Azóta nincs olyan interjú, melyben ne tenne említést unokájáról és arról, milyen büszke a szépen cseperedő kisfiúra. Igyekszik minél több időt tölteni a kis családjával, és ez idén sem volt másképp, közös programokból nincs hiány.

Rózsa György
Lányával és unokájával tölti a nyár nagy részét Fotó: Czerkl Gábor

A Balatonra készül lányával és unokájával

Nemrég a Richter Szafari Parkban jártak hármasban, és egy teljes napot töltött együtt, ami igazi ajándék volt mindnyájuk számára. De itt még nincs vége, további terveik vannak az üdülőszezonra.

„Most jöhet a Balaton!”

Fenyvesen a szüleim építettek egy nyaralót, amit a lányom szépen kibővített, felújított. Az unokám nagyon szereti a tóparti játszótereket, a motorcsónakázást, a palacsintázást, a fagyizást.

„Valószínűleg egy-két alkalommal Földvárra is elmegyek a barátaim meghívására. Napozunk, úszkálunk, jókat vitatkozunk, esténként beülünk valamelyik teraszra nagyokat enni és nevetni. A nyár végére pedig hagyományos közös csavargást tervezünk Franciaországba” – mesélte a Star magazinnak adott interjúban a tévés, aki azt is elárulta, mit üzenne egy képzeletbeli palackpostával önmagának és unokájának.

„Magamnak semmit, hiszen vagy itt a földön, vagy egy másik dimenzióban majd megmondom magamnak. Az unokámmal tudatnám, hogy megszépítette az utolsó éveimet, és megkérném, nagyon vigyázzon az édesanyjára, Csillára, aki értelmet adott az életemnek. A távoli jövendő embereinek pedig nem tudok jobbat üzenni, mint egyik kedvenc költőm, Nagy László sorait: »Ha lesz emberi arcuk egyáltalán, akkor csókolom őket. Emberi szellemük, ha lesz, tudatom velük, üzenem: csak ennyit tehettem értük«” – árulta el.

Rózsa György
Tizenhat részes sorozattal tér vissza Fotó: TV2

Újabb öröm érte: hamarosan visszatér a képernyőre

Rózsa György hatvan éve megkerülhetetlen alakja a szakmának, idén néhány adás erejéig visszatért a tévé képernyőjére. A tévézés örök szerelem számára, így hamarosan újra találkozhatnak vele a nézők.

„Nagyon megtisztelő volt a TV2 tavaszi felkérése néhány Zsákbamacska-adás vezetésére. Harminc év után újra együtt játszhattam a nézőkkel – ez is ritkaság, ha úgy tetszik, rekord.”

Újabb öröm: a TV4-csoport megvásárolta a Rózsa Produkció zászlóshajóját, a Magyar Elsők című, száztizenhat részes sorozatunkat, amelyben felkutattuk, hol volt az első, ki volt az első, melyik volt az első, mikor volt az első…

„Reméljük, így még többen megismerhetik nemzeti gyökereinket, hazánk történelmének büszkeségeit” – nyilatkozta a magazinnak.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás