Marics Peti büszkesége: egy rajongója magára tetováltatta a kézírását – Fotó!





Az énekes kézírását tetováltatta magára egy rajongó. Marics Peti által rajzolt szívecskék fedik el egy lány alkarját.



Megosztás
Szerző: HAÁM
Létrehozva: 2023.06.11.
Módosítva: 2023.06.11.
Valmar Marics Peti tetoválás

Marics Peti, a Valmar duó egyik énekese köztudottan hatalmas népszerűségnek örvend minden korosztályban, de egy fiatal lány új szintre emelte rajongói szellemét. A 19 éves fiatal hölgy Instagram-sztorijával döbbentette meg az embereket, amit aztán maga az énekes is megosztott közönségével. Peti kézírása örökre a lány alkarján marad.

Marics Peti
Marics Peti kézírását tetováltatta magára egy 19 éves rajongó – Fotó: Nagy Zoltán

Még maga Marics Peti sem számított arra, hogy ha adni fog egy aláírást, azt valaki azon nyomban egy tetoválószalonba viszi és magára varratja. Először hihetetlennek hangzik, de tényleg az énekes  által írt szöveg és rajzolt szívecskék láthatóak a tetováláson, amit nemcsak megörökítettek, de még bizonyító képet is posztoltak mellé.

Hozta Peti a formáját

A sztár aláírás gyanánt egyébként nem a nevét írta, hanem egy általuk elhíresült zeneszöveg látható a fiatal lány karján:

Mindenki itt van, aki számít

– ez egy idézet a duó egyik zeneszámából. Az énekes három szívecskét is odarajzolt, ami aztán szintúgy felkerült tetoválás formájában. Petinek nagyon tetszett a végeredmény, ami biztosan sok-sok fiatal lányt iriggyé tehet.

Marics Peti
Fotó: Marics Peti Instagram

Be is bizonyította

A lány nem bízta a véletlenre, mert nem akarta, hogy bárki megkérdőjelezze, hogy az tényleg maga a nőcsábász zenész kézírása lenne-e a karján. A tetoválás mellé az Instagram-képen így elhelyezte az eredeti képet is, ahol Peti még csak egy papírlapra írja az idézetet, ami aztán a tetoválószalonba kötött ki. Nemcsak hogy cáfolhatatlan, még maga a sztár is megosztotta rajongóival. Vajon ezentúl egyre több Valmar-idézetes tetoválással fogunk találkozni?





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás