Súlyos vádak: Fiatal lányokat próbál felszedni Marics Peti?





Meglepő dolgokat állít pár szülő egy Facebook-csoportban Marics Petiről...



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.05.26.
Marics Peti rajongók vádak

Botrányos ügybe keveredett Marics Peti! A ValMar énekeséről ezúttal felháborodott szülők osztottak meg több történetet is egy XI. kerületi anyukás Facebook-csoportban. A posztban azzal vádolják a hírességet, hogy illetlen ajánlatokkal bombázza a koncertek után a fiatal lányokat, éppen ezért a szülők már a ValMar fellépéseire sem engedik el gyermekeiket - írja a Ripost.

Marics Peti
Súlyos vádak érték Marics Petit (Fotó: Nagy Zoltán)

„Mivel többen is írtatok, felszólaltatok, elmondanám, hogy pár héttel ezelőtt a húgom azzal menőzött, hogy ez a macskajancsi Marics gyerek felajánlotta magát neki egy koncert után. Aztán amikor megjelölte a közös képén, akkor Marics írt neki, hogy áll még az ajánlata. Őszintén remélem, lesz ebből ügy, mert ahogy látom, jelentkeznek szép számban a szülők” - fogalmazott Imre, majd egy felháborodott anyuka is hangot adott a csalódásának. Mint írja, a lánya egy ajándékkal lepte meg az énekest, aki furcsa módon szerette volna megköszönni a kedves gesztust.

Sajnos hozzá tudok szólni a témához, azóta sem engedem már koncertre a lányomat se felügyelettel, se nélküle, ugyanis a szóban forgó fiatalember természetben szerette volna megköszönni az ajándékot a lányomnak, amit az összespórolt pénzéből csináltatott. Nem is derült volna ki, ha a barátnője nem szólja el magát

 - írta.

„Úgy látom, nem egyedi a probléma. Gondolhatta volna, hogy előbb-utóbb fény derül a dologra. Én csak arra lettem figyelmes, hogy a testvérem napi többször elmondta, hogy Petivel beszélget. Kezdett gyanússá válni, hogy egy magát Petinek kiadó profil lesz az, de nem, mert ellenőrizve tényleg ott virított a több százezres követők listája. Ugyanígy ez volt az üzenetek témája. Kép, találkozás, meg is mutathatnád, mit tudsz. Én oktatásban részesítettem a testvéremet, hogy azért mert a jelenlegi kedvenc idol ír, nem szabad, sőt, tilos képet küldeni, találkozni. Egyébként az lett a vége, hogy Peti tiltotta őt, mert nem tett eleget a kéréseknek. Azóta is magába van zuhanva” - szólalt fel egy másik hozzászóló. 

Az üggyel kapcsolatban a Ripost megkereste Marics Petit és menedzserét is, ám nem kívántak nyilatkozni. Ellenben a lapnak az énekes egyik közeli ismerőse elmondta: nem tudja elképzelni, hogy Peti így viselkedne, alaptalannak tartja a vádakat. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás