RETRO RÁDIÓ

Csúnyán összetörték Kökény Attila fiának az autóját, az énekes segítséget kért

Egy eddig ismeretlen autós csúnyán összetörte a zenész fiának szabályosan parkoló kocsiját. Bár fényes nappal történt az eset, eddig nem jelentkezett szemtanú.Megosztás
Szerző: S.M.
2023.06.07. 19:30
Kökény Attila BMW József Attila utca vétkes sofőr fia

A zenész fiának autója szabályosan parkolt, amikor a semmiből feltűnt egy fekete BMW, majd nekicsapódott a kocsinak. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős. Kökényék most szemtanút keresnek. A balesetről annyit lehet tudni, hogy az énekes fiának kocsija mozdulatlanul állt az út szélén, szabályosan parkolva, amit egy nagy sebességgel közlekedő, feltételezhetően fekete BMW típusú kocsi belevágódott. A vétkes sofőr azonnal tovább hajtott, nem hagyott sem telefonszámot sem betétlapot. 

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Ma összetörték a fiamnak az autóját Kispesten a József Attila utca és a Fő utca sarkán. Egy fekete kombi BMW, de nem állt meg, és papírt sem hagyott, hanem otthagyta az autót.

"Aki látta, azt kérem, hogy jelezzen, ha tudja a rendszámát. Köszönöm előre is a segítségeteket…OSSZÁTOK" – olvasható Kökény Attila posztjában.

Senki sem látta? 

A Bors megkereste a zenészt, aki részletesen beszámolt a történtekről, és azt is elárulta, sajnos hiába fordultak a hatósághoz, adatok hiányában nem tudnak a vétkes sofőr nyomára bukkanni, így abban bíznak, hátha van még olyan személy, aki látta másik autóst.

"Az a durva, hogy ez a kora délutáni órákban, fényes nappal, egy kispesti lakótelepen történt. Fellépésen voltunk előtte, mert a gyerek aludt, majd mikor ment le a kocsihoz, akkor szembesült a megrongált autójával. Engem csak este ért el, akkor döntöttem úgy, hogy a közösségi oldalamon kérek segítséget, hátha így sikerrel járunk" – mondta a lapnak az énekes

A kocsi parkolt, úgyhogy álló helyzetében ment neki az illető. A sérülésekből arra lehet következtetni, hogy nem csak beletolatott, hanem úgy saccolom, talán 40-50-es sebességgel mehetett bele. 

"A lökhárítót egészen biztosan cserélni kell, mert az teljesen leszakadt. Többen látták – egy hölgy és a közelben dolgozó munkások – az ütközést, annyit már tudunk, hogy egy házaspár, egy fekete BMW-vel ütköztek a kocsinak, de sajnos a rendszámot senki nem tudta felírni. A pár nagyon veszekedett, majd miután megtörtént a baj, fogták magukat és elmentek. Még egy papírt sem hagytak, hogy megkeressük, és rendezni tudjuk a biztosítóhoz szükséges dokumentumokat" – panaszolta.

Kökény Attila
Kökény Attilát bosszantja, hogy cserben hagyták őket Fotó: Markovics Gábor

Nincs adat  

Attila fiával természetesen a hatósághoz fordult, mindhiába.

Akartunk tenni feljelentést, viszont a rendőrség nem javasolta, illetve feleslegesnek tartotta, miután nincs kamera a környéken. A rendszám sincs meg, így az alapján sem tudjuk hivatalos útra terelni a dolgot.

"Egyetlen olyan adat sem áll rendelkezésünkre, ami alapján meg tudnák keresni az autót, ami a sérülést okozta. Ezért arra kérem az olvasókat, hogy ha láttak valamit, ami alapján be lehet azonosítani a károkozót, keressenek meg a közösségi oldalamon. Vagy ha netán magára ismer az érintett házaspár, örülnénk, ha megfelelő módon el tudnánk intézni a dolgokat. Bár őszintén szólva, kötve hiszem, hogy jelentkeznek, mert úgy gondolom, aki megtette, hogy elhajt a helyszínről, nem fogja önként feladni magát" – mondta a TV2 sztárja. 

 

 

 

Ezeket olvastad már?
Fél fülére süket volt, de így is beénekelte magát az élő adásba a Sztárban Sztár leszek tehetsége

Fél fülére süket volt, de így is beénekelte magát az élő adásba a Sztárban Sztár leszek tehetsége

Balesetet szenvedett Sydney van den Bosch

Balesetet szenvedett Sydney van den Bosch

Vége a találgatásoknak: ő lesz következő Super Bowl sztárfellépője – Videó!

Vége a találgatásoknak: ő lesz következő Super Bowl sztárfellépője – Videó!

Szívmelengető anya-lánya fotóval jelentkezett Stohl Luca

Szívmelengető anya-lánya fotóval jelentkezett Stohl Luca

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás