„Nem is tudom, eddig hogyan tudtunk nélküle élni!” – Békefi Vikiék először mutatták meg kislányukat – Fotó!





A házaspár követői imádják a cuki fotót.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.06.22.
Békefi Viki Feng Ya Ou fotó baba

Ahogy arról a Metropol is beszámolt, június 9-én megszületett Békefi Viki és Feng Ya Ou kislánya, aki a különleges Mei Liza nevet kapta.

A házaspár ennél boldogabb már nem is lehetne – Fotó: Máté Krisztián

A házaspár első gyermekük születésével kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy amilyen sokat vártak rá, olyan gyorsan megszületett. Vikiék ugyanis csütörtökön még arról faggatták rajongóikat, hogy milyen módszer segíthet a túlhordáson, pénteken pedig már jött is a baba.

Békefi Viki és Feng Ya Ou most pedig már az első fotót is megosztották a kislányukról, amin még csak a pici keze látszik, de ettől függetlenül máris ledobták a cukiságbombát.

Jöttünk egy kis helyzetjelentéssel: mindannyian jól vagyunk, köszönjük a sok üzenetet, érdeklődést! Nagyon élvezünk minden együtt töltött percet Mei Lizával! Tüneményes, boldog kisbaba! Az éjszakáink is jók, bár sokan mondják, hogy ez még csak a beetetős időszak. De sebaj! Várjuk a további izgalmakat! Nem is tudom, hogy eddig hogyan tudtunk nélküle élni!

– írta a páros az Instagram-oldalukon megosztott fényképhez. Követőik pedig egytől egyig el is olvadtak a látványtól, nem győzik a dicsérő kommenteket hagyni:

„Sok boldogságot!”

„Jaj de cukin fogja a kezedet. Mei Liza. Puszi mindenkinek és sok ölelés!”

„Gyönyörű nevet választottatok”

„Szívből gratulálok!”

– írták. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás