Mi történik a magyar sztárokkal? – A közösségi oldalakat elárasztották a szerelmes fotók





Ennyi szerelmi vallomást és bejegyzést ritkán látni. A sztárok oldalain mintha rózsaszín szerelembomba robbant volna.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.06.04.
Módosítva: 2023.06.04.
sztárok ünneplés szerelem

Olykor megesik, hogy az ismert emberek életének aktuális történései egyazon időpontban megegyeznek, például gyermeket várnak, összeházasodnak vagy éppen párra találnak. Az viszont, ami a napokban történik, egészen furcsa jelenség, ugyanis az Instagramot elárasztották a sztárok romantikusabbnál romantikusabb bejegyzései.

 Hogy pontosan mi okozza ezt az óriási szerelem dömpinget, nem tudni, de végeztünk egy kis kutatást, ami talán némi magyarázattal szolgálhat. Az asztrológiával foglalkozó oldalak szerint a Hold mély és intenzív érzéseket generál, felszítja a tüzet és a szenvedélyt, ráadásul az eddig felszín alatt rejtőző problémák is megoldásra kerülhetnek. Azt, hogy ebből mi igaz, mindenki maga döntse el, mindenesetre érdekes, hogy a leírás egybevág azzal, amit a sztárok oldalain lehet látni.

 

Mindenki őrülten szerelmes

Baronits Gábor és Oczella Eszter arra koccintottak, hogy két esztendővel ezelőtt egymásra találtak. A szerelmesek egy meghitt fotót készítettek magukról, amelyen a vízparton sütkérezve elmerülnek egymás tekintetében és kétség sem fér hozzá, hogy mennyire boldogok együtt. Ezt egyébként nemrégiben a műsorvezető édesanyja, Ungár Anikó is megerősítette egy podcastben, ahol fiáról és kedveséről is említést tett.

 

Szabó András Csutira csak nemrég talált rá a szerelem. Tavaly decemberben találkozott a csodaszép Biankával, s most egy posztban bevallotta, a napok múlásával egyre jobban szereti.
„Egyre többet tapasztalunk egymásból, egyre jobban vesszük az akadályokat és én ezt az egészet egyre jobban élvezem veled” – áll Csuti Biankának címzett szerelmi vallomásában, melyhez egy közös, „összebújós kép” is dukált.


Metzker Vikinek bőven volt mire koccintania, ugyanis nem csak a születésnapját ünnepelte, romantikus nosztalgiával emlékezett meg élete fontos eseményéről. 
„Egy éve ilyenkor a szülinapom ünnepeltük itt, ma pedig már férj és feleségként…” – írta a lemezlovas. 

 

A kisgyermekes szülők is leléptek

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri kislánya tavaly áprilisban látta meg a napvilágot. Ahogyan az a kisgyermekes családoknál általában lenni szokott, ez az időszak csak a piciről szól. Mivel a kis Kamilla egyéves múlt, szülei arra az elhatározásra jutottak, hogy itt az ideje elszökni kicsit a világ elől, méghozzá kettesben! 

Első lopott éjszakánk

– írta Dóri boldogan, a bejegyzése mellé, az utazásukról pedig videót is készített.

 

11 éve házasok

Som-Balogh Edina mindig őszintén beszélt arról, hogy bizony nem könnyű megtalálni az egyensúlyt az anyaság és a feleség szerepkör között, habár nem lehetetlen. Edina és férje, Krisztián 11 évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent, s idén úgy döntöttek, családostól együtt ünneplik meg a nagy napjuk évfordulóját. Ehhez Rácz Jenőékhez hasonlóan ők is egy belföldi utazást választottak


 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Hilda és Enci után Andris újabb nő telefonszámát gyűjtötte be

Házasság első látásra: Hilda és Enci után Andris újabb nő telefonszámát gyűjtötte be

"Azt hiszem, lesz mit mesélnünk" - sejtelmesen üzent az Ázsia Expressz forgatásáról hazatérő Cserpes Laura

"Azt hiszem, lesz mit mesélnünk" - sejtelmesen üzent az Ázsia Expressz forgatásáról hazatérő Cserpes Laura

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás