A rajongók szúrták ki: Feke Pál eljegyezhette a népszerű műsorvezetőt





A sztárszínész körülbelül két éve boldog a csinos televízióssal. A rajongók szerint nem kizárt, hogy szintet lépett a kapcsolatuk!



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.06.13.
Módosítva: 2023.06.13.
Feke Pál szerelem eljegyzés

Egyből beindult a kommentgyár Feke Pál gyönyörű kedvesének egyik friss képe alatt! Mészáros Nóra az egyik legszemrevalóbb híradósa hazánknak, így nem csoda, hogy rendszeresen rengetegen lájkolják a fotóit, amikor posztol, például a Hír TV stúdiójából. Így történt ez körülbelül egy hete is, ám a követőknek nem Nóri vidám szettje tűnt fel, sokkal inkább az a szép gyűrű, amit ott csillogott a bal kezének gyűrűsujján. 

Feke Pálra újra rátalált a szerelem (Fotó: Móricz István)

Az élénk fantáziájú netezőknek sem kellett több, máris arról kezdtek el pusmogni, hogy Feke eljegyezte a szép tévést.

„Milyen gyűrűt, tetszik hordani…? – eljegyzési?”

„Gratulálok az eljegyzéshez. Ha jól látom, megtörtént a lánykérés.”

„Csak nem esküvő lesz?”

Ilyen kommentek érkeztek Nóri fotója alá, ám ő nem kommentálta a feltételezéseket. 

Az viszont biztos, hogy a sztárpár kapcsolata mesébe illő, boldogságuk már körülbelül két éve tart. Feke Pált még 2021 nyarán fotózták le egy fiatal és szép arcú lánnyal a Fővárosi Nagycirkusz nézőterén. Bár akkor még senki sem tudta, ki lehet a titokzatos nő, az már akkor szembetűnő volt, hogy hatalmas az összhang közte és a művész között. Nem kellett sokáig várni, kiderült, hogy a színész társaságát élvező hölgy nem más, mint Mészáros Nóra. 

Bár Feke Pál akkor a Borsnak elismerte, hogy valóban rátalált a szerelem, kijelentette, hogy a magánéletéről nem szeretne bővebben nyilatkozni.

„Új korszak kezdődött az életemben, és nagyon boldog vagyok” – mondta akkor a Borsnak.

„Nórival óriási találkozás a miénk, a szerelem csak úgy jön, nem számít rá az ember. De ahogy eddig sem teregettem ki a magánéletemet az újságok hasábjain, ezután sem szeretném.”

Talán ezért is lehet, hogy sok hírességgel ellentétben a színész Instagram-oldala nincs tele romantikától csöpögő szerelmes fotókkal, inkább kettesben szeretnék megélni a pillanatokat.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás