Tényleg egy párt alkot Király Linda és L.L. Junior?





Már egy évvel ezelőtt elindult a pletyka, mostanra azonban kicsúcsosodott: a fél ország arról beszél, hogy titokban találkozgat egymással az első gondolatra egy cseppet sem összeillő páros...



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.05.25.
király linda pletyka kapcsolat L.L. Junior

Bár két évtizede ismeri egymást Király Linda és L.L. Junior, az életük annyira eltér a másiktól, hogy elképzelni is nehéz, hogy ők ketten egy párt alkossanak. Valamiért mégis felreppent ez a pletyka, először tavaly nyáron, aztán most megint, amikor kiderült, hogy Junior végleg szakított a nála 18 évvel fiatalabb kedvesével. Vajon mennyi alapja lehet ennek a szóbeszédnek? Ennek járt utána a Bors. 

Együtt nyaraltak Olaszországban? 

Kevés szebb nyaralóhely létezik Európában, mint Positano, a Nápolytól délre eső Amalfi-part egyik legismertebb városa, az UNESCO Világörökség részeként nyilvántartott nyaralóhelye. Az azúrkék tengerpart mágnesként vonzza a turistákat, köztük rengeteg magyart, ideértve természetesen a celebeket is, akik büszkén pózolnak az Instagram-oldalaikon a fehér sziklák előtt. 

Hogy, hogy nem, tavaly nyáron egyszerre egy időben itt nyaralt Király Linda és L.L. Junior is. Az Instagram-oldalaikon történt bejelentkezések után természetesen azonnal elindult a pusmogás: a két énekes biztosan nem véletlenül találkozott ott, talán együtt utaztak, és azért fotózkodnak külön, mert nem akarják felvállalni a kapcsolatukat. Az akkor feltett kérdésekre soha, senki nem kapott választ, és a pletykák el is ültek azonnal, ahogy Dárdai Blanka belépett Junior életébe. 

Junior beleszeretett Blankába

2022 szeptemberében egyre több árulkodó jel utalt arra, hogy L.L. Junior beleszeretett a nála jóval fiatalabb kolléganőjébe, Dárdai Blankába. A páros előbb a közösségi oldalaikon üzengetett egymásnak, aztán szép lassan elkezdtek közös képeket is posztolni, így akkorra már nem volt kérdés: egy párt alkotnak. A románcuk – most már tudjuk – nem tartott nagyon sokáig, egy évet sem bírtak ki egymással, körülbelül fél év után épp a napokban jelentette be Junior, hogy véget ért a románc. A szakítás híre pedig újra a felszínre hozta a régi pletykát: mi van, ha Király Linda miatt mentek szét

 

Barátság extrákkal 

Az interneten terjedő legfrissebb pletykák szerint valaki látta, amint Junior épp Király Linda XIII. kerületi lakásából távozik… A városban azt beszélik, hogy a két énekes között régóta tartó szoros viszony van, ami jó barátság, némi extrával. A jól értesültek tudni vélik, hogy többször is ugyanabba a társaságba mennek, hiszen vannak közös barátaik, ahol mindig jól érzik magukat együtt. 

A pletykák már odáig mentek, hogy állítólag pont Linda miatt lett vége Junior és Blanka kapcsolatának is, erre azonban semmilyen kézzelfogható bizonyíték nincs. Ahogy arra sem, hogy Linda és Junior között több lenne, mint barátság. De, ha már ilyen sokan beszélik ezt, kérdezzük meg az érintetteket! 

L.L. Junior a napokban látogatott el Hajdú Péterhez a Frizbi TV-be, ahol őszintén beszélt a válásáról, a folyamatban lévő gyermekelhelyezésről is, és természetesen a Lindával való viszonyáról. 

A pénteken adásba kerülő beszélgetésben többek között ez hangzik el: 

„Olaszországban összefutottunk, de külön társasággal voltunk. Most, hogy a Blankával van ez a rumli, előhozták a tavalyi pletykákat” – magyarázta Junior, majd hozzátette: „25 éves ismeretség a mienk. Vicces, hogy Blanka és Király Linda egy kerületben laknak, közel egymáshoz. Mi haverok vagyunk, bulizunk. Kölcsönös tisztelet van köztünk, ennyi.”

Király Linda egy pár percig hangosan kacagott miután felhívták telefonon és megkérdezték tőle, hogy mi igaz a szóbeszédből. 

„Nincs erről igazán mit mondani. Semmi alapja nincs a pletykának. Olaszországban két külön társasággal voltunk, tényleg véletlenül találkoztunk.”

De tegyük is tisztába a dolgokat: kezdem azzal, hogy az elmúlt hónapokban alig voltam itthon, az Egyesült Államokba szólított a munkám, többet tartózkodom a tengerentúlon, mint Magyarországon. Aztán azzal folytatnám, hogy világ életemben irtóztam attól, hogy valaki ismerkedni kezd egy párkapcsolatban élő másikkal, ez egész egyszerűen nem én vagyok. Végezetül pedig: Juniort nagyon tisztelem, együtt indult a karrierünk, és barátságban vagyunk. Ja, és öt éve vagyok szingli, és ez az állapotom még mindig tart. Remélem ezzel mindent elmondtam. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás