Mindenki arra kíváncsi, hová lettek Berki Krisztián kutyái? Itt a válasz!





Berki Krisztián tragikus halála óta nem nagyon lehetett hallani arról, hogy mi lett szeretett kutyái sorsa. Lapunk azonban most utánajárt a kérdésnek.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.05.26.
Berki Krisztián Berki Mazsi kutya

Nehéz időszak a mostani Berki Krisztián szerettei számára, hiszen pár hete volt az egykori Fradi-vezér halálának az évfordulója. Ám nem csak a család, a rajongók is gyászolják kedvencüket, sokan pedig számtalan kérdésre keresik a választ. Vannak, akiket Krisztián halálának körülményei érdekelnének, míg mások Mazsit kérik számon a magánéletével és a döntéseivel kapcsolatban. Ennek okán merülhetett fel az a téma is, hogy vajon mi lett Berki szeretett kutyáival a halála után?

Fotó: Facebook
Berki Krisztián szeretett kutyáiról nem lehetett hallani hónapok óta...

Nos, való igaz, hogy Mazsi nem igazán posztolt az ebekről a közösségi oldalán, sőt, eléggé vissza kell tekerni az időben ahhoz, hogy lássunk róluk fotókat. Egészen pontosan tavaly nyárig, mikor az özvegy arról írt: mennyire hálás a kutyakiképzőjüknek, hogy vigyázott a négylábúakra, amíg ő Balin volt. Emellett azt sem tagadta, hogy egy kisbaba mellett a kutyák tartása óriási tervezést és megannyi időt igényel, amiből akkor híján volt.

„Egy csecsemő és két kutyus hatalmas logisztikát és rengeteg időt igényel. Őszinte leszek, segítség nélkül nem menne, de bízom benne, hogy hamarosan beáll egy rend majd az életünkben. A kutyakiképzőnk vigyázott Jackre és Milkára, amíg Balin voltam és elég erős nem lettem ahhoz, hogy a gazdi szerepet is el tudjam látni. Nagyon hálás vagyok Neki, hisz tudom, hogy imádják a kutyusaim őt és emberként bánik velük” – osztotta meg még tavaly augusztusban az Instagram-oldalán, ám azóta nem lehetett hallani a kutyákról. Sőt, a rajongók azt sem értették, hogy a harmadik ebnek mi lett a sorsa, hiszen ő egyik pillanatról a másikra tűnt el Mazsi és Krisztián életéből. 

Jó sorsuk van az ebeknek

Úgy tűnik, nincs oka az aggodalomra azoknak, akik megkérdőjelezték Mazsi felelősségét, hiszen a kutyák nincsenek elhanyagolva, sőt... Az özvegy egyik ismerőse szerint az ebeknek nagyon jó sorsa van, Mazsi gondoskodott arról, hogy semmiben ne szenvedjenek hiányt. 

Miután Krisztián elment, Mazsinak új életet kellett kezdenie. Egyedül kellett megoldania mindent... Gondolok itt a gyereknevelésre, vagy éppen arra, hogy fent kellett tartania a családot. Emellett ott volt még két kutya, amikről szintúgy gondoskodnia kellett. Mondjuk ki, ez nem egyszerű feladat

– kezdte a Metropolnak a barát, aki megnyugtatta az aggódó rajongókat: az ebek nagyon jól megvannak. 

„A háromból az egyik kutya még akkor Mazsi testvéréhez került, mikor Krisztián élt. Nem igazán jöttek ki a kutyák egymással, ezért úgy döntöttek, hogy nyugodtabb környezetre van szüksége Rocky-nak. Jack és Milka pedig a kiképzőjük társaságát élvezheti, nagyon jól ismerik egymást és Mazsival is baráti a kapcsolatuk” – tette hozzá az informátor, aki kiemelte azt is: Mazsi nem mondott le az ebekről, csupán segítségre volt szüksége. 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás