Megbánta, amit tett: visszamenne feleségéhez a Fekete Vonat zenésze





Beat úgy tűnik, megbánta már, hogy tavasszal faképnél hagyta a feleségét, a gyerekeit és az unokáját. A zenész most mindent megtesz azért, hogy újra megbízzanak benne a szerettei.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.06.
fekete vonat Beat Vissza a múltba

Mindent maga mögött hagyott az év elején Fehér Tibor, Beat, a Fekete Vonat zenésze. A muzsikus 25 évig élt házasságban, a feleségével két gyereket neveltek, az unokájuk is velük élt, mégis otthagyott csapot-papot. A zenész a Fekete Vonat-nagykoncert előtt dobbantott, valószínűleg új életet akart kezdeni, de a tervei kártyavárként omlottak össze akkor, amikor kiderült, hogy nem kapják meg a gázsit, amire számítottak. 

Beat
Fehér Tibor, Beat faképnél hagyta a családját 

Óriási botrány   

Beat a kiborulását a tőle megszokott lendülettel vezényelte le, az egész ország arról beszélt, hogy egy élő videóbejelentkezésben hívta ölre az egykori zenésztársát, L.L. Juniort, majd a saját feleségének is nekiment, akit azzal vádolt, hogy elvett tőle egy jelentős összeget, amit jogdíj címén utaltak neki. A botrány ezen a ponton csúcsosodott ki, Beat felesége egy Facebook-posztban tudtatta a világgal, hogy Fehér Tibor már a Fekete Vonat-koncert előtt elhagyta a családját, elvitt otthonról értékeket és egy fiatal nővel kezdett új életet. 

Beat Fekete Vonat
Beat nyilvánosan ment neki a családjának – Fotó: Facebook 

Látni sem akarja a felesége  

A márciusi botrány óta nagy csend lett a zenész körül. Nem indít élő videókat, legalábbis ordítozóst nem, a zenélésre koncentrál, miközben a felesége is egyre többet jár el otthonról és elkezdte élni a saját életét. 

Ők már Beattel nem alkotnak egy családot. A vitás kérdéseket, amik a múltból maradtak, azt a nyilvánosság kizárásával akarják lerendezni

– mondta a Ripost megkeresésére egy, a családhoz közelálló barát. – Tünde úgy néz ki, lelkileg túl van a legnehezebb időszakon és most már újra képes élvezni az életet. Az unokája a mindene, útban van a második unoka, szóval van mire koncentrálnia, nem járnak a gondolatai a férje körül. Bár erről nem beszél nyilvánosan, de látni sem akarja Beatet, akivel esze ágában sincs kibékülni. 

Visszacsinálna mindent

Fehér Tibor ennek ellenére lázasan dolgozik azon, hogy visszacsináljon mindent. Azt beszélik, hogy nagyon megbánta már, hogy azoknak az embereknek okozott fájdalmat, akiket a világon a legjobban szeret, hiányzik neki a családja, a felesége, a nyugodt szép élete. Erről az összes friss közösségi médiás posztja árulkodik. A Facebookján rendre olyan bejegyzések jelennek meg, hogy mennyire hiányoznak neki a gyerekei, a TikTokon pedig most egy vadonatúj dalszöveget osztott meg, aminél kifejezőbbet rajzolni sem lehetne. A szöveg egy részlete így szól: 

Beat szeretné, ha visszafogadná a felesége – Fotó: Rosta Márk

„Tesó az ördög csalt tőrbe, mint szárnya veszett angyal, csapódok a földbe. Mozdulatlanul fekszem a hátamon, testemet kinyírja a fájdalom, és kinyílik a szemem, de csak árnyakat látok. Fülembe hasít, ahogy visítanak a boszorkányok. Körülöttem elátkozott bűnösök és ringyók, meztelenül tekeregnek a földön, mint a kígyók. Parázna csőcselékből árad a bűz, bőrüket elevenen perzseli a tűz. Vicsorognak rám úgy, mint a vérebek, szárazra aszott testük szomjazza a véremet. De nem kaptok belőlem, sátánfajzatok, nem félek tőletek és átgázolok rajtatok! Mert nincs hatalmatok a lelkem fölött, mert én vagyok az angyal az ördögök között. És mikor a halálnak völgyében járok és tudom, hogy itt vagy Istenem, velem a szeretet ereje és a hip hop. Mindenem meg volt, tudod, másra nem vágyom, a feleségem és a fiam és a lányom, csak ez a három, akikért érdemes felállni, gödörben vagyok amiből megpróbálok kimászni. Csak egy esélyem maradt, nem szabad hibázni, ez egyszer végig fogom csinálni.” 

 





 





Ezeket olvastad már?
Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás