Majka elhagyta az országot: ezzel indokolta döntését - Fotó

A népszerű rapper-műsorvezető rengeteget dolgozott az elmúlt időben, emellett pedig családjára is igyekezett mindig odafigyelni.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.05.04.
Majka utazás műsorvezető

Úgy látszik, hogy a Zsákbamacska műsorvezetőjénél is van az a pont, amikor azt mondja, hogy eddig és ne tovább. Majka ugyanis elég meglepő poszttal jelentkezett be az Instagram-oldalán, amelyen az látható, ahogy elhagyja az országot.

majka,pápai joci
A rapper-műsorvezető úgy döntött, ideje kikapcsolódnia egy kicsit Fotó: Szabolcs László

Szerencsére azonban nem kell semmi rosszra gondolni, pusztán arról van szó, hogy szeretne egy kicsit pihenni, a kép alapján pedig ezt családja nélkül, egyedül tervezi. Illetve az is kiderül, hogy nemcsak ez elmúlt időszak volt zsúfolt a számára, hanem az elkövetkezendő hónapokban sem számíthat majd sok kikapcsolódásra.

Most elutazom egy picit a tengeren túlra, ahol az elkövetkező egy hónapban rengeteg minden vár rám! Vancouver és Las Vegas már kiabál értem. Meglátjuk, mekkorában leszek, amikor távozom

– írta a szőke hajra váltott Majka a sejtelmes fotóhoz.

A rapper egyébként nemrég arról mesélt, hogy igyekszik mindent megadni a gyermekeinek, akiknek már lakást is vett, és ha annyi idősek lesznek, autót is kapnak majd. Ennek ellenére azonban állítja, nem szeretné őket elkényeztetni.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás