RETRO RÁDIÓ

Nem akarja elkényeztetni gyerekeit Majka: lakást és kocsit már vett nekik, de ezt nem fogja megtenni





Kemény vallomást tett Majka: nem szeretné, hogy a gyerekeiből elkényeztetett emberek legyenek, ezért nem fog mindent alájuk tenni. Bár kocsit és lakást már kaptak, és pénzt is ad majd nekik, ennél többre azonban ne számítsanak.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.04.20.
Módosítva: 2023.04.20.
Majka gyerek Dundika

Majka mindig büszke volt arra, hogy neki kőkeményen meg kellett küzdenie mindenért, ami megadatott neki. Rossz körülmények közül tört ki, és rengeteget dolgozott annak érdekében, hogy most ott tartson, ahol tart. Bár nagyon szereti a családját és mindent megad nekik, azt azért nem szeretné, hogy a gyerekei elkényeztetettek legyenek. Többek között erről beszélgetett Krisán László podcastjében.

majka,pápai joci
Majka nem fog mindent a gyerekei alá tolni, nekik is küzdeni kell – Fotó: Szabolcs László

Majkát nagyon sokan szeretik ebben az országban, és ennek többek között az lehet az oka, hogy bár alulról kapaszkodott fel nagy küzdelem árán, a siker mégsem részegítette meg, és soha nem tagadta meg azt, akinek született. Krisán László podcastjében a sikerről és az anyagiakról beszélgettek, amelyben számos kulisszatitokra fény derült. 

Majka többek között elárulta, hogy őt mindig az motiválta, hogy valamilyen nagy dolgot alkothasson, amibe nem lehet belekötni, és amit nem lehet megkérdőjelezni. A rapper erre azt a példát hozta fel, hogy ez olyan, mint amikor az ember elvégez egy nagy iskolát: azt soha senki nem kérdőjelezheti meg. És mivel neki nem volt lehetősége nagy iskolákat végezni, a sikernek más útját kereste, s végül meg is találta. Ugyanakkor arról is beszélgettek, hogy sok esetben a magyar emberek irigyek, és ahol sikert látnak, ott vakszerencsére gyanakodnak, ez pedig igen rosszulesik neki.

Nem volt azonban egyszerű idáig felkapaszkodni

Az való igaz, hogy jelenleg nagyon jól és nagyon kényelmesen él, de rengeteget kellett dolgoznia ahhoz, hogy ezt kialakítsa, és ő már pihenni szeretne, nem óhajt többé ilyen sokat dolgozni. 

Nekem nincs kedvem hétfő reggel felkelni, még ha ez másoknak rosszul is esik. És nincs kedvem napi 12 órát dolgozni

– mondta, s hozzátette, hogy az életét úgy szeretné élni, hogy önmagát boldoggá tegye. Ahhoz ugyanis, hogy a környezetét – azaz a családját és a nézőket – boldoggá tudja tenni, ahhoz a saját boldogságára is szükség van. 





Felmerült az a kérdés, hogy mit szeretne hátrahagyni a gyerekeinek örökségül

Majka ezzel kapcsolatban elárulta, hogy Hajnival a mai napig nem sikerült konszenzusra jutniuk, hogy milyen az ideális szülő, azt azonban vallja, hogy nem szabad túlságosan elkényeztetni a gyereket:

Én azt gondolom, hogy a gyerekeimnek nagyon régen elintéztem azt, hogy van mind a kettőnek indulásul egy lakásuk, és kapnak egy autót. Én beszállok abba is, ha valamit szeretnének vállalkozásként csinálni. De azt az égadta világon nem szeretném, hogy felépítsek egy birodalmat, és az átszálljon rájuk, és hogy szembesüljek majd onnan fentről, amikor lenézek (vagy lentről, amikor felnézek), hogy ők olyanná válnak, mint a környezetemben egy-két olyan jól élő csemete, akiknek mindenük megvolt, és gyakorlatilag fogalmuk sincs az értékről meg az értékrendszerről.”

 





Ezeket olvastad már?
Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás