RETRO RÁDIÓ

Pumped Gabo is hozzászólt Majka nagyszínpados koncertjéhez





A dj/influenszer is elmondta a véleményét, miután látta, mennyien kiakadtak a Balaton Sound-os Majka koncerten. Kommentcunami zúdult az ózdi hősre.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2023.04.06.
Pumped Gabo Balaton Sound Majka

Nemrég kihirdették, hogy Magyarország egyik legnagyobb szabadtéri elektronikus zenei fesztiválján, a Balaton Soundon Majka is fellép a nagyszínpadon. Az ózdi rapper nemzetközileg is ismert zenészek előtt fog porondra lépni, mint Don Diablo vagy Dimitri Vegas. Majoros Péter már többször is fellépett a Balaton parti fesztiválon eddig egy másik, kisebb színpadon. Vitathatatlan, hogy Majka nagy népszerűségnek örvend, a rendezvény rajongóinak többsége viszont nem repesett a szombati nagyszínpadi koncert  híre hallatán. Ezzel kapcsolatban máris kifejtették véleményüket az esemény kommentszekciójában.

Nemzetközi sztárok előtt fog színpadra lépni Majka Fotó: Máté Krisztián

A kommentelők nem szeretnék Majkát

A Balaton Sound kedvelőit nem igazán nyerte meg a hír, hogy Majoros Péter a nagyszínpadon fog fellépni idén. Több kommentelő, akik tervezték, hogy elmennek a Balaton Soundra bulizni, kiakadtak és felrobbantották  kommentjeikkel a közösségi oldalakat.
"Sikerült Snoop Doggtól, és Tiestotól eljutni egy nagyszínpados Majkáig. Ehhez tényleg csak gratulálni lehet" – írta csalódottan az egyik hozzászóló.

De volt, aki már magát a fesztivált is temetni kezdte, mondván maradt még számos jó hasonló rendezvény, ahol a kedvenceiket láthatják. Volt, aki Majka munkásságát is becsmérelte a véleményével.

Pont az ilyen szánalmas ripacs bohócok nem kellenek ide, ez egy elektronikus zenei fesztivál, nem falunap részeg tinilányoknak. Hogy gondolták ezt a szervezők, hogy direkt elcseszik az amúgy jó névsort ilyen hulladék magyar sz*rokkal? A toitoiba való, nem a nagyszínpadra, kivéve ha az a cél, hogy senki ne menjen

 – fogalmazta meg kemény véleményét a fellépővel kapcsolatban.

Kommentek a Majka Balaton Sound koncertje alatt
Igazi kommentcunami alakult ki az esemény alatt Fotó: Facebook

Pumped Gabo is megmondta...

Pumped Gabo állandó vendég a Soundon, akinek a neve már szinte összeforrt a rendezvénnyel, és természetesen ő sem hagyta ki, hogy elmondja mit gondol a helyzetről. 

Mindenki ki van akadva, hogy Majka lesz a nagyszínpadon a Balaton Soundon. Hát én se szoktam Majka koncertre járni – ismertek – de teljesen megértem a BS csapatát, szervezőit, hogy miért hívták meg Majkát. Magyarországon vagyunk, az utóbbi években az elektronikus zene az egy kicsit háttérbe szorult, és a könnyűzene, a hip-hop, rap lett a meghatározó zenei stílus. Egy szombati napra sokkal több embert hoz be egy Majka, mint mondjuk egy Alesso, vagy egy Paul Kalkbrenner. Valamint huszadannyiba kerül. Úgyhogy teljesen megértem a szervezőket

 – mondta a testépítő influenszer. 

Pumped Gabo neve már összeforrt a Balaton Sounddal Fotó: RTL Klub 

 





 





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás