Képet mutatott Zámbó Krisztián a babáról: „Hogy hasonlít a kis arcocskája!”

A rajongók egy emberként zokognak.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.04.
Módosítva: 2023.05.04.
Zámbó Jimmy zámbó krisztián

Zámbó Jimmy egy ország kedvence volt. Csodálatos hangját és őszinte tekintetét nem utánozhatja senki és semmi, éppen emiatt nem volt olyan magyar, aki ne gyászolt volna, amikor kiderült a halála. Sokan gondolják úgy, hogy a Király jogos örököse nem más, mint Zámbó Krisztián, Jimmy fia, aki időről időre soha nem látott fotókkal örvendezteti meg a rajongókat.

Zámbó Jimmy
Zábó Jimmyt azóta is sokan gyászolják 

Zámbó Krisztián először egy televíziós tehetségkutatóban bukkant fel, és az egész országnak leesett az álla amiatt, mekkora hasonlóságot lehet felfedezni közte és édesapja között. Amikor fellépett a színpadra, rögtön tudni lehetett, hogy a Királlyal áll rokonságban, hiszen arcvonásaik nagyon hasonlatosak, Krisztán hangja pedig szakasztott apjáé. Ha tehát az ifjabbik Zámbó énekelni kezd, az olyan, mintha újra hallhatnánk Jimmyt. 

Nagyon sokan követik és szeretik Krisztiánt tehetsége és énektudása miatt, ugyanakkor a Jimmy-rajongók amiatt is nagyon hálásak, hogy időről időre megörvendezteti őket egy-egy soha nem látott fotóval, vagy egy-egy soha nem hallott történettel. Legutóbb például arról számolt be, hogy miképpen tűnt el nyomtalanul a család kutyája nem sokkal azután, hogy Jimmy elhunyt.

Most két tündéri képet mutatott: az első fotón Jimmy még totyogós kisbaba, a második fotón pedig Magyarország utánozhatatlan legendája. A rajongók nagyon boldogok, hogy nem látott fotót kaptak. Az egyik kommentelő meg is írta, hogy Jimmynek a babakori arca nagyon hasonlít a felnőttkori arcához. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás