RETRO RÁDIÓ

Kállay Saunders András fotóval jelentette be Tolvai Reniről és magáról a nagy hírt





Végre nem titok többé.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.19.
Módosítva: 2023.05.19.
Kállay Saunders Tolvai Reni

Kállay Saunders András és Tolvai Reni... Micsoda álompár voltak ők! És micsoda szívfájdalom volt minden magyar számára az, hogy szakítottak! Fel sem tudjuk fogni, hogy azok, akik ennyire összeillenek, miért vethetnek véget a kapcsolatuknak? Rajongók ezrei azóta is gyászolják a kettejük kapcsolatát, és bíznak abban, hogy egy szép napon rájönnek: ők bizony egymásnak vannak teremtve. Most a rajongók örülhetnek, mert Kállay Saunders András olyat jelentett be, amitől mindenki álla leesett. 

Tolvai Reni és Kállay Saunders András gyönyörű párost alkottak

Kállay Saunders András és Tolvai Reni szakítása igazi szívfájdalom volt, de azóta is sokan reménykednek abban, hogy újra össze fognak jönni. 2023 tavaszán erősen felmerült a gyanú, hogy eddig bírták egymás nélkül, és immáron ismételten egy párt alkotnak. A Metropol is felvonultatta azokat a bizonyítékokat, amelyek arra utalnak, hogy ismét együtt vannak, a felek azonban nem erősítették meg, hogy a hírek igazak. Fontosnak tartjuk azonban kiemelni, hogy nem is tagadták, hogy együtt vannak. 





Továbbra sem hajlandók beszélni kapcsolatukról, mert most mindketten a kapcsolatukra szeretnének fókuszálni. Ebben pedig Kállay és Tolvai is nagyon ügyes: mindketten dinamikusan haladnak előre, és nagyobbnál nagyobb sikereket érnek el. A férfi most éppen a történetében büszkélkedett el két dologgal: egyfelől azzal, hogy szombaton 17:00-kor koncertet ad, másfelől azzal, hogy exének, Tolvai Reninek megjelent az új klipje

 
 

Örülünk, hogy mindketten ilyen sikeresek, és persze annak is, hogy András ennyire tud örülni egykori szerelme sikereinek. Aranyosan hirdeti Reni új klipjét, és még egy büszkén síró szívecskét is helyezett Reni képe alá. 

 





Ezeket olvastad már?
Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás