RETRO RÁDIÓ

„Egy életen át a hősszerelmest játszottam” – túl van a mélyponton Leblanc Győző

Leblanc Győző nagyon büszke két fiára, akik az utóbbi kilenc hónapban édesapjuk mellett voltak a gyász időszakában. Szoros kapcsolatban állnak, azonban még egy dolgot nem adtak meg az operaénekesnek, hogy nagyszülő lehessen.Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2023.05.02.
Leblanc Győző nagypapa várakozás támogatás

Leblanc Győző nehéz kilenc hónapot tudhat maga mögött. Tavaly augusztusban hunyt el imádott párja, Tóth Éva, akivel húsz éven át éltek boldogan. A fájdalom nehezen múlik, de két felnőtt fia mindenben édesapjuk segítségére van. Mellette voltak a legrosszabb pillanatokban is, és nemcsak lelkileg támogatták édesapjukat, hanem tudásukat is megpróbálták átadni, hogy boldoguljon mindennel az énekesnő nélkül.

Van nekem két aranyos fiam, akik mindenben segítenek nekem. Évi rendkívül elkényeztetett engem, most látom csak, milyen hiányosságaim vannak, hiszen ő csinált mindent, nekem csak színpadra kellett lépnem, ez volt az én boldogságom. A gyerekeim által igyekszem elsajátítani az internet és az okostelefon használatát, hogy boldoguljak az ügyek intézésével a jövőben – mesélte nemrég a Borsnak az operaénekes, aki még mindig nincs túl párja elvesztésén.

Leblanc Győző és fiai
Fiai a legfájdalmasabb pillanatokban is édesapjuk mellett voltak Fotó: Leblanc Győző

 

Gyermekei sokat segítettek az újrakezdésben

A művész két hete érkezett haza Ausztráliából, ahol két és fél hónapot töltött. Nem volt könnyű visszatérnie a kenguruk földjére, ugyanis pont oda utazott, ahol húsz éve egymásba szerettek az énekesnővel. Visszatérése után újra fel kellett vennie a hétköznapok ritmusát, de gyermekei segítik őt az újrakezdésben.

– Most ismét elkezdem az életem a nulláról, sőt mínusz ötről, de tudom, hogy sikerül megint fölállnom! Úgy érzem, túl vagyok a mélyponton, a fiaim pedig mindvégig nagyon sokat segítettek. Gergely Prima Primissima díjas érdemes művész, a Magyar Állami Operaházban balettes, sorra kapja a legjobb szakmai díjakat. Győző pedig közgazdászként végzett a Corvinuson, kiválóan működő vállalkozást üzemeltet. 

Naponta tizennégy órát dolgoznak, ha nem többet, de mindig szánnak rám időt.

„Egyik este épp együtt nézegettük a képeket, Geri ugyanis nemrég jött haza Írországból. Boldogság van most a családban” – mesélte a Sorry! magazinnak adott interjújában.

Leblanc Győző
Nemrég érkezett haza Ausztráliából, ahol két és fél hónapot töltött Fotó: Leblanc Győző


Nem sürgeti fiait a családalapításban

A 76 éves operaénekes boldog édesapa, azonban egyelőre a nagypapaszerepre még várnia kell. Mint mondja, ő is fiatalon tartott az elköteleződéstől, épp ezért nem erőlteti gyermekeire a családalapítást.

Úgy gondolom, mivel a mi házasságunk az édesanyjukkal nem sikerült, sokkal nehezebben vágnak bele ekkora projektbe. Én ugyanígy voltam, az édesapám elhagyott bennünket tizenegy éves koromban. Emiatt rettenetesen féltem a házasságtól, de aztán eljön az ember életében egy pillanat, amikor rácsodálkozik valakire, és egyszerűen nem tudja elképzelni az életét nélküle a továbbiakban. 

Ezt mondtam a fiaimnak is: jön majd az a nő, akit nekik szánt a sors, és őt kell feleségül venni. Nekem három nejem volt. 

„Egyik nélkül sem tudtam volna élni az életem adott pontján. Mindhárom gyönyörű, ragyogó szemű primadonna volt, tehát egy életen át a hősszerelmest játszottam. Annyi tapasztalatot szereztem ebben a műfajban, hogy doktori disszertációt tudnék írni a szerelemről. Az egész életemet szívvel éltem, nem ésszel” – mesélte Leblanc Győző.

 

Ezeket olvastad már?
Betekintést engedett az életébe Széchenyi István ükunokája: így él a Sztárban Sztár leszek! versenyzője – videó

Betekintést engedett az életébe Széchenyi István ükunokája: így él a Sztárban Sztár leszek! versenyzője – videó

Váratlan döntést hozott Bodnár Attila, erre senki nem számított

Váratlan döntést hozott Bodnár Attila, erre senki nem számított

Kritikus állapotban került a Honvédkórházba a magyar zenész, csodaként éli meg, hogy túlélte

Kritikus állapotban került a Honvédkórházba a magyar zenész, csodaként éli meg, hogy túlélte

„Szív leszakad” – Csak egy lánc takarja Tolvai Reni formás melleit – fotó

„Szív leszakad” – Csak egy lánc takarja Tolvai Reni formás melleit – fotó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás