Dráma: kamerák előtt omlott össze Détár Enikő





A színésznő élete kezdetben nem úgy indult, ahogyan azt a leányregények szerzői le szokták festeni. Édesanyjával és testvérével mélyszegénységben éltek.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.05.02.
Módosítva: 2023.05.02.
Détár Enikő Palikék világa dráma család gyermekkori trauma

Détár Enikőt a műsor felvételének első percében megrohanták az érzelmek, melyeket egy kérdés szabadított fel benne. A Palikék világa by Manna stúdiójában egy pillanatra meg is fagyott a levegő, amikor a színésznő belekezdett élete történetének legelső fejezetébe. A mese ugyanis nem volt szép, inkább fájdalmakkal, nélkülözéssel és tragédiákkal volt tele.

Détár Enikő könnyek között idézte fel emlékeit. Fotó: / YouTube/Palikék világa by Manna

 

Már a születése is csodaszámba ment

 

„Nekem megszületni volt nehéz, hiszen anyukámnak azt mondták, hogy nem lehet gyereke. 

Három babát veszített el előttem.

Olyan hálás vagyok anyának, hogy nem adta fel…! Amikor megszülettem, az kisebbfajta csodaszámba ment” – kezdte a Palikék világa By Manna című internetes műsorban Détár Enikő, aki a beszélgetés során többször is elsírta magát, mert még ma is nehezen kezeli mindazt, amin neki és a családjának át kellett mennie a születése utáni néhány évben.

 

„Apukám árvagyerek volt”

 

„Anyukám egy nemesi származású nő volt, apukám pedig árva gyermek. Apának ötéves korában meghalt az anyukája, amikor az ötödik gyermeke született volna. A családi legendárium szerint vérmérgezésben, hogy ne szülessen meg az ötödik baba. Nyilván tudtok a sorok között olvasni…” – mesélte a színésznő, aki feltehetően arra utalt, hogy apai nagymajája egy nem orvos által végzett művi vetélés következtében hunyt el.

Détár Enikő sosem tudta átbeszélni szeretteivel mindazt, amin átmentek. Fotó:/ YouTube/Palikék világa by Manna

 

„Ennek viszont ára volt...”
 

„Három fiúgyermek volt és egy kislány. A család úgy döntött, hogy édesapámat és kishúgát passzolják le. Az apukámat az a rendszer kiemelte, úgynevezett kádergyerek volt. Ennek viszont ára volt... Apa agráregyetemen végzett. Jóindulatú pasi volt és ezzel vissza is éltek. 

Elvitt egy balhét és bebörtönözték.

 Amikor az előzetesből kijött, megfogant a húgom, aki úgy született, hogy apa börtönben volt – idézte fel múltba vesző emlékeit Détár Enikő, aki akkor két éven át mélyszegénységben élt édesanyjával és húgával” – Arra emlékszem, hogy mindig hideg volt, és csak egy szobát használtunk. Én anyával aludtam és volt ott egy kisbaba… Az én húgom. Erről nem szoktam beszélni, mert ez a temetetlen múlt és nem is akarok mélyebbre menni. Ezek nálunk sosem voltak témák. Amikor feltettem volna a kérdéseimet apának, ő már nem élt... – mondta könnyeit nyelve Enikő.

 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás