Agárdi Szilvi elárulta, miért imád vidéken fellépni





Az énekesnő határozottan kiáll a véleménye mellett, miért szereti jobban a kisebb színpadokat.



Megosztás
Szerző: EVE
Létrehozva: 2023.05.20.
Agárdi Szilvi vidék színpad

Szinte betelt a naptára Agárdi Szilvinek a nyárra, hiszen a Csináljuk a fesztivált! megnyerése után megszoporodtak a fellépései. Szilvi nagyon örül mindegyiknek, adódik a helyszínek között nagyobb és kisebb színpadi megjelenés is, Szilvi pedig szívesen válogat. A csinos énekesnőnek megvannak a maga kritériumai a választásnál, na de mielőtt azt hinnék, nem, korántsem sztárallűrökről van szó...

Agárdi Szilvi
Szilvi szívesebben lép fel kisebb vidéki színpadokon, mint nagyokon (Fotó: Illyés Tibor / MTI)

 

Imádom a falunapokat!

Felmerülhet a kérdés, hogy mi alapján dönti el egy előadó, ha választania kell két fellépési helyszín között. Agárdi Szilvi nem az a fajta előadó, aki csak a nagyszínpados fellépésekre esküszik. Sőt! A vak énekesnő azt mondja, a vidéki fellépéseit sokkal jobban várja. 

„Imádom a falunapokat! Sokkal jobban várnak, számítanak rám, kedveskednek nekem idegen emberek. Habár van, hogy kisebb a közönség a kisebb színpadok körül, még sem ebben mérem, mi a siker. Nem a közönség mennyisége a jó koncert ismérve, hanem a szeretet!” – mesélte lelkesen Szilvi, aki hozzátette, hogy miután ő maga is esélyegyenlősségi aktivista, érzékeny kérdés ez számára. 

A kisebb fellépéseken "érezni tudom az embereket", ha már látni úgysem. Nekem sokkal jobban tetszik, ha emberközeli a színpad, például a falunapok a kedvenceim!

 – folytatta tovább az énekesnő lelkesen. 

 

Piskótatekercset sütöttek neki

Szilvi egy pár személyes történettel is tovább árnyalta a kérdést. 

„Például nagyon megható volt, hogy egyszer egy anyuka odahozta nekem a szintén vak gyermekét, hogy tanácsokkal lássam el, hogyan érvényesüljön jobban az életben. Vagy ott vannak azok a helyes rajongók, akik sütnek nekem, és odahozzák a színpadhoz a piskótatekercset.”

Nagyon hálás tudok lenni ezekért a kedvességekért, ez az, amit a nagy színpadoknál, vagy a televíziós fellépéseken nem tudok megélni 

– részletezte Agárdi Szilvi tovább, ás azt is megemlítette, hogy a kisebb vidéki fellépések után soha nem siet el, ott marad beszélgetni az előadás után. Fotókat is készíthetnek vele, és ha van kürtős kalácsos, szokásához híven, beszerez egyet.

„Rendszerint beállok a sorba, hogy vegyek egy kürtős kalácsot. Ám valaki mindig kiszúr a sorban, és előre engednek, ebből is látszik, hogy milyen figyelmesek az emberek vidéken!” – újságolta vidáman Szilvi, aki egyébként esküvőjére készül, hiszen nemrégiben Gergő, a lány kedvese megkérte a kezét, és Szilvi könnyek közt igent mondott. 





 





Ezeket olvastad már?
Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás