Agárdi Szilvi a közelgő esküvőjéről mesélt





A látássérült énekesnő számára az lenne maga a megvalósult álom, ami a legtöbb menyasszony számára teljesen természetes.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.03.04.
Módosítva: 2023.03.06.
Agárdi Szilvi látás nélkül menyasszonyi ruha esküvő

Szilvire 2022 elején talált rá a szerelem Czerődi Gergő személyében. Mivel az énekesnő az elmúlt években sajnos már többször megégette magát a párkapcsolataiban, ezért csak óvatos léptekben haladtak előre. Eleinte sok rajongója aggódott amiatt, hogy a férfinak esetleg hátsó szándékai vannak és az ismertté válás reményében alakított ki kapcsolatot Szilvivel. Az idő bebizonyította, fel sem merült benne ilyesmi, sőt az Instagram-fiókja továbbra is privát és a követői száma sem változott. Azt nem tudni, hogy mekkora szerepet játszott Szilvi megfontoltsága abban, hogy nemrégiben eljutottak életük egyik legnagyobb mérföldkövéhez. 

Agárdi Szilvi a föld felett lebeg a boldogságtól, amióta Gergő megkérte a kezét
Fotó: Facebook

Néhány héttel ezelőtt az énekesnő boldogan jelentette be, hogy szerelme féltérdre ereszkedett és feltette neki a nagy kérdést.

Nagyon szeretjük egymást, ezt nem is tudnánk letagadni! De nem siettetjük a dolgokat. Mindenben szeretnék biztosra menni ez alkalommal

– mondta a Borsnak, ám akkor még fogalma sem volt arról, hogy Gergő mire készül.

Ezúttal is a Bors olvasóit avatta be a közelgő esküvője részleteibe. Többek között mesélt arról, hogy kitűzték az időpontot és azt is, milyen ruhára esett a választása. Sok menyasszony izgatottan képzeli el, vajon milyen lesz majd az esküvője, Szilvinek azonban sajnos a nagy napon is a képzeletére kell majd hagyatkoznia.

Néha azért átvillan az agyamon, milyen jó lenne látni mindezt. Hogy bárcsak láthatnám a saját esküvőmet…

– mondta az énekesnő kissé csüggedten, igaz, édesanyja nagy segítségére lesz abban, hogy elképzelje, milyen látvány tárul majd a vendégek szeme elé. Ahogy mondja, az anyukája kifejlesztette azt a képességét, hogy részletgazdagon átadja neki azt, amit lát. Ennek köszönhetően Szilvi lelki szemei előtt megelevenedik, hogy milyen környezet veszi őt körül. 
 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás