Tragédiába fulladt a 22 éves színész műtétje, az orvosok karjai közt halt meg





Komplikációk merültek fel, az orvosok már nem tudták megmenteni a 22 éves színész életét.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2023.04.26.
Módosítva: 2023.04.26.
tragédia műtét

Meghalt Saint Von Colucci kanadai színész, aki hatalmas összeget költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézzen ki, mint a dél-koreai fiúegyüttes, a BTS egyik sztárja, Jimin. A 22 éves színész összesen 220 ezer dollárt, azaz 75 millió forintot költött az operációkra, hogy eljátszhassa a kedvenc sztárját egy sorozatban. A fiatal színész egy dél-koreai kórházban halt meg vasárnap reggel, miután egy hónapokkal ezelőtt elvégzett beavatkozás miatt komplikációk merültek fel nála.

Az állkapcsába novemberben behelyezett implantátum fertőződött most el, szombat este műtétet hajtottak rajta végre az orvosok, hogy eltávolítsák az elfertőződött implantátumot, de Saint Von Colucci órákkal később meghalt. A színészen korábban arcplasztikát, orrműtétet, szemöldökemelést, ajakcsökkentést és néhány kisebb műtétet is elvégeztek.

A sajtósa kifejtette, hogy a 22 éves színész nagyon bizonytalan volt a kinézetét illetően, és szögletesnek látta az állkapcsát, ami nem tetszett neki.  Szerinte túl széles volt. Mindenáron V alakú arcot akart magának.

Saint Von Colucci legutóbb a Pretty Lies című koreai sorozatban szerepelt, a forgatások decemberben fejeződtek be. Az egyik főszereplő diákot alakította. Sajtósa elmondása szerint a színész nagyon izgatott volt az új szerep miatt, és keményen dolgozott, mert abban reménykedett, hogy ennek hatására majd a zenei karrierjét is beindíthatja – írja a DailyStar.

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás