Apró titkokat árultak el a házasságukról Dallos Bogiék





Bogi és Peti lemondták, hogy milyen harmóniában vannak egymással, de akár egy átlag pár, ők is szoktak vitázni. Azonban hiszik, hogy egy jó beszélgetéssel el lehet jutni a közös nevezőig.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.13.
Módosítva: 2023.04.13.
Puskás-Dallos Peti Dallos Bogi házasság

Úgy tűnik, a Puskás–Dallos házaspár egyike azoknak, akik nem csupán úgy festenek, mint akik fülig szerelmesek, hanem ténylegesen szemmel látható az összhang kettejük között. Hatalmas dolog ez abban a világban, ahol egymás után jelentik be a sztárok a házasságuk és kapcsolataik szétbomlását. Bogin és Petin valójában az a harmónia látszik, hogy kiegészítik egymást: a kapcsolatukban a felek bátran elengedhetik magukat, akkor is, ha egyetértésben vannak, de akkor is, ha nézeteltérésük akad. 

már az esküvőre készül? Puskás Peti és Dallos Bogi
A páros hisz a kommunikáció gyógyító erejében (Fotó: Móricz István)

„Nem kell mindig mindenben egyetérteni”

Nem tagadják, hogy náluk is előfordulnak viták, s amikor a minap egy sajtótájékoztatón volt alkalma lapunknak szóra bírni a magánéletüket általában féltő párost, elmesélték, hogyan oldják meg a mindennapokban felmerülő konfliktusos helyzeteket. 

Nagyon hasonló a gondolkodásmódunk, de szerintem a harmónia nem azt jeleneti, hogy mindig mindenben egyet kell hogy értsünk, hanem hogy végül találjunk egy közös nevezőt

– kezdte lelkesen Bogi, és párja, Peti rögtön hozzá is szerette volna tenni, hogy Bogi inkább az a személy, aki kezdeményezi a beszélgetést. 

„Felteszem a kérdést, még ha provokatív is. Persze, nem egy hangos veszekedés ez, inkább csak egy vita, ami előre viszi a nézőpontokat” – folytatta Bogi, aki hisz a beszélgetés erejében, ami akár egy tartós párkapcsolathoz is vezethet. 

A kismamának már gömbölyödik a pocakja, de nincs megállás: május 4-én fellépnek férjével a Korda–Balázs Budapest Park-koncerten (Fotó: Szabolcs Laci)

Az eper a kedvenc

A páros nevetgélve, egymást „Szerelmemnek” szólítva léteznek a kapcsolatukban, mely még ha nem is olyan régi, de annál szenvedélyesebb. Peti és Bogi a X-Faktor zsűrizése közben habarodtak egymásba még 2019-ben, majd másfél évvel később sor került a nagy bejelentésre: eljegyezték egymást. Forgatókönyvszerűen alakult a történetük, hiszen az esküvőre sem kellett sokáig várni: 2021 augusztusában a szerelmesek a boldogító igent is kimondták. A házasságban az nem képezte vita tárgyát közöttük soha, hogy mennyire szeretik egymást. Bogiék szűkszavúan bánnak a babavárással kapcsolatos kulisszáikkal is, egyet azonban megtudtunk a gyönyörű kismamától. Kívánós, és nem akármire fáj a foga...

Az eper. Az a kedvenc nasi!

 – nevetett Bogi, és Peti is hozzá tette, hogy ő is nagyon szereti az édes gyümölcsöt. 

A hírességeket megkértük, hogy válaszoljanak pár villámkérdésünkre, ahol többek közt szó esett az ünnepi szokásaikról, életük első duettjéről, és Peti egyik legfurcsább szokásáról, mellyel szemmel láthatóan Bogit az őrületbe tudná kergetni...

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás