RETRO RÁDIÓ

Tóth Andi köszönetet mondott két barátjának, akik vigyáztak rá





Tóth Andi drámai bejelentéssel lepte meg rajongóit csütörtökön.



Megosztás
Szerző: Cs.G
Létrehozva: 2023.03.10.
Tóth Andi marics peti bejelentés

Tóth Andi  egy szomorú hangvételű videóban mondta el a közösségi oldalán: abbahagyja az éneklést. A közel félórás felvételen ő is többször küszködött a könnyeivel, mert a zene és az ének mindig jelen volt az életében. Andi azt is határozottan kijelentette, hogy ez a döntése már régóta megfogalmazódott benne.

Ez úgy indult, hogy megnyertem egy tehetségkutatót, és elhitette velem a világ, vagy én elhitettem magammal, hogy innentől kezdve jól leszek, biztonságban leszek, már nincs mitől félnem, mert jó kezekben vagyok. Hát, rájöttem, hogy nem – mesélte Andi karrierje elején ért csalódásait, amik miatt most úgy érzi, hogy ez számára a megfelelő út a boldogsághoz.

Az énekesnőt nem érintette jól, hogy a zenéje nem kapott elég nagy figyelmet és nem ereszthette ki a hangját úgy, ahogy szerette volna. 

Tóth Andi és Marics Peti a zsűri tagjaiként a TV2 Sztárban Sztár műsorában Fotó: Máté Krisztián

Nagyon sajnáltam, hogy semmi nem szólt a zenéről. Bennem csak az tartotta a lelket, hogy ez legyen a középpontban... Jött egy nagyon mély pontom, és talán azóta sem jöttem ki belőle. Volt egy kattom, amikor elfogadtam, hogy ide nem leszek elég jó. Túl sok és túl kevés vagyok ide. Onnantól kezdve feladtam, hogy elérjek bármit is, hogy beilleszkedjek, hogy elérjek a zenémmel bárkit vagy bármit. Ez nekem nagyon rossz volt, mert ennek a szöges ellentétét akartam elérni – mondta a Sztárban Sztár zsűritagja.

Andi két barátját név szerint is kiemelte, hogy mennyire hálás nekik, mert a sok év alatt rengeteg szeretetet és támogatást kapott tőlük.

A körülöttem lévők, az a két ember, aki tényleg itt van mellettem, sírtak és féltek. Nehéz volt látni ezt rajtuk. Úgy voltam vele, hogy itt már nem csak magamat rakom sz*rrá, hanem két olyan embert is, aki végre félt és itt van mellettem. Nem nagyon volt még ilyen, ugye itt Adára és Istire gondolok

 – mondta a videóban az énekesnő.

Marics Peti viszont nem volt benne a felsorolásban, de ez nem jelenti, hogy bármi baj lenne a fiatalok között.  Hiszen hónapokkal ezelőtt összeköltöztek, és egy rottweilerkölyökkel  is kiegészült a családjuk. Andi a videóban azt is elárulta: Peti a harmadik párkapcsolata. Valószínűleg régebb óta támasza volt az énekesnőnek a két említett barátja.

 





 





Ezeket olvastad már?
Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás