Tóth Andi bejelentette, hogy vége





Intagram-oldalán vallotta be, hogy mik az okai.



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.03.09.
Módosítva: 2023.03.09.
Tóth Andi

Tóth Andi csütörtökön töltött fel egy hosszabb videót Instagram-oldalára, melyben bejelentette, hogy abbahagyja az éneklést. Az énekesnő bevallotta, hogy néhány hónapja már meghozta a döntést.

Fotó: Markovics Gábor

Ezennel abbahagyom az éneklést. Tudom, hogy ez így nem hangzik olyan nagy cuccnak, nyilván számomra azért az. Nagyon sok miértje van.

Andi itt elmagyarázta, hogy még kiskorában a zene volt a mentsvára, később pedig már a munkájává, kommunikációs eszközévé vált. Az elmúlt tíz évben, mióta befutott, rengeteg dolog történt vele.

Nagyon sokat változtam. Örülök, hogy változtam, csak valahol már azt sem tudom, hogy ki vagyok. Ez sem baj, igazából. Úgy voltam vele, hogy semmi nem baj, amíg zenélek, amíg énekelek. Ez úgy indult, hogy megnyertem egy tehetségkutatót, és elhitette velem a világ, vagy én elhitettem magammal, hogy innentől kezdve jól leszek, biztonságban leszek, már nincs mitől félnem, mert jó kezekben vagyok. Hát, rájöttem, hogy nem.

Mint mondja, volt pár elég érdekes éve, és nem is nagyon zenélhetett, ráadásul olyan is többször volt, hogy nem volt hova mennie még aludni sem. Minél jobban padlón volt, annál jobban próbálta elérni, hogy ez emberek értékeljék a munkáját, de ez sosem történt meg.

„Nagyon sajnáltam, hogy semmi nem szólt a zenéről. Bennem csak az tartotta a lelket, hogy ez legyen a középpontban. Minél inkább a háttérbe szorult, annál jobban felemésztett ez az egész szar. Aztán jött egy nagyon mély pontom, és talán azóta sem jöttem ki belőle. Volt egy kattom, amikor elfogadtam, hogy ide nem leszek elég jó. Túl sok és túl kevés vagyok ide. Onnantól kezdve feladtam, hogy elérjek bármit is, hogy beilleszkedjek, hogy elérjek a zenémmel bárkit vagy bármit. Ez nekem nagyon rossz volt, mert ennek a szöges ellentétét akartam elérni.”

Ekkor született meg Lejtő című albuma, és ekkor akarta elhagyni az országot is, mert úgy gondolta, hogy nincs itt senkije: se barátok, se a családja.

Aztán mit ad isten, Covid lett, és nem tudtam menni sehová, szóval megírtam ezt az albumot. Teljesen poénból, nem nagyon költöttem rá pénzt, hiszen lettek új ismerőseim, akik segítettek ebben. Ők is tudták, hogy nincs ennek célja, szóval teljesen poénból összeraktuk. És bejött. Abban a pillanatban a legrosszabb dolog történt velem, ami történhetett: elkezdtem reménykedni. Én hülye

– mondta. Hozzátette, hogy ezután koncertezni kezdett, de senki nem értette meg, hogy igazából milyen rosszul is van. Sokáig nem tudta, hogy mi a baj, és egyre lejjebb került. Majd rájött, hogy a hangja hiányzik, mert ezekben a dalokban nem tudta használni igazán. Amikor feldolgozásokkal próbálkozott, fájt neki, hogy nem kíváncsiak arra, amit szívből csinál. Végül már nem boldogította, amit csinál, csak elvett tőle. A körülötte lévő két ember sírt és félt, ekkor jött rá, hogy nem csak magát teszi ezzel tönkre.

Andi elmondta, hogy lemond a zenéről, és zene nélkül próbál boldog lenni. Bejelentette: nem lesz több koncert, nem lesz több kiadott dal, amit nagyon sajnál.

A videó végén egy jó hírrel is szolgált: lett egy kiadójuk, ahol Andi a kreatív igazgató – így valamilyen szinten közel marad a zenéhez, emellett pedig lesz egy ruhamárkája is.

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás