Oláh Gergőnek megvan a véleménye a válófélben lévő párokról





Az énekes őszintén elmondta, mit gondol a megszaporodott szakításokról a magyar celebvilágban. Gergő szerint soha nem késő újraizzítani a pislákoló gyertyalángot...



Megosztás
Szerző: KE
Létrehozva: 2023.03.23.
oláh gergő házasság

A korábbi tehetségkutatónyertes Oláh Gergő és gyönyörű felesége, Niki 15 éve vannak együtt. Ugyan Gergő házasságában, magánéletében is voltak mélypontok, de mindig sikerült átlendülniük rajtuk, közös erővel, és továbbra is tanulják egymást feleségével. Öt közös gyermekük született, akiket nagy egyetértésben nevelnek Nikivel. 

Niki és Gergő kitartóan tesznek házasságukért (Fotó: Cser Dániel)

Jóban-rosszban?

Gergőék abban hisznek,  hogy amely házasság Isten előtt köttetett, azt ember ne válassza szét.

„Gyors világunkban rengeteg a válás, családok mennek tönkre, évtizedes kapcsolatokat hagynak maguk mögött. Valahogy túl könnyen mondjuk ki: nem lehet megoldani a problémákat, azonban én ebben nem hiszek. A saját példám is ezt mutatja. Nikivel mi is éltünk már meg komoly mélypontokat a házasságunkban, ám tudatosan tereltük kapcsolatunkat új irányba. Büszke vagyok, hogy sikerrel jártunk, és nem adtuk fel az egymásba vetett hitet.” 

Nemcsak a „jóban” részre mondtunk igent, hanem hogy a rosszban is kitartunk egymás mellett, amíg a halál el nem választ

– kezdte az énekes a Ripostnak

Jóban-rosszban, életünk végéig...

Az oltárnál mindenki könnyen mondja ki, hogy jóban-rosszban, életünk végéig...

„Noha a jó rész után ha jönnek a problémák, sokan továbblépnek simán, az én véleményem, hogy ami elromlik, azt meg kell javítani. Ha kicsit is pislákol a láng, azt fel lehet, sőt fel kell újra izzítani!” – mondta tovább az énekes, aki dalaiban főként megélt eseményekből inspirálódik:

„Mert nem homokra, hanem sziklára épült a kapcsolatunk” – hangzik el Gergő Jóban rosszban című slágerében, mely egy dalba foglalt nyilvános vallomás Nikinek. 

Hetente randinapokat tartanak Gergőék – Fotó: Schumy Csaba

A házasságot ünnepli

Gergő szerint szinte mindig van mód a házasság megmentésére.

Először is fel kell ismerni, hogy probléma van, kimondani, és nem szőnyeg alá söpörni. Nikivel a legnehezebb időszakainkat tudatosan, egymást figyelve, apróságokkal hoztuk rendbe: hetente randinapjaink voltak.

„Emlékszem, az első ilyen alkalommal elvittem a szerelmem egy trambulinparkba. Hatalmasakat nevettünk, és ekkor jöttem rá, hogy rég nem láttam fülig érő szájjal kacagni a feleségem” – mesélte el a bájos történetet a híresség, aki a házastárssal töltött minőségi időre esküszik, melyek egyben tartják a párt, s ez jó példával szolgál a gyerekek előtt. Gergő most azon ügyködik, hogy a házasságot ünneplő koncerteket adjon, ez lesz A házasságok éjszakája munkacímen futó koncertsorozat, ahová házaspárokat vár majd szeretettel. 





 





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás